AK PARTİ ÇARŞAMBA’ DA DELEGE SEÇİMİ BİTTİ

AK PARTİ ÇARŞAMBA’ DA DELEGE SEÇİMİ BİTTİ
AK Parti, 8. Büyük Olağan Kongre sürecine girmeye hazırlandığı heyecanın ilk adımını ilçe delege seçimleri ile yaşamaya başladı.

Samsun'un Çarşamba, Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde partililer delege seçimleri için sandık başına gitti. Delege seçimlerinde Çarşamba AK Parti üyeleri İlçe binasında kurulan sandıklarda daha önceden hazırlanan delege listelerine oy kullandılar.

AK Partinin Büyük 8. Olağan kongresi öncesinde delege seçimleri için ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirirken 143 mahalle için kurulan 29 sandıkta 400 delege seçimi gerçekleştirildi. İlçe yönetimi delege seçimleri öncesinde Eski kurucu başkan ve yöneticilerden başlayıp bu güne kadar görev almış tüm yöneticilerin belirlediği isimler gerçekleştirdikleri toplantılarla mahalle ve delege isimlerini belirlediler. Sandığa giden partililer daha önceden belirlenen delegeleri oyladılar.

Çarşamba İlçe kongresine gitmeden önce gerçekleştirilen delege seçimlerinde İlçe başkanı Ersin Sandıkçı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Sandıkçı, 8. Olağan İlçe Kongreleri sürecinde Çarşamba ilçemizle birlikte Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy'de delege seçimleri gerçekleştiriliyor. Bu heyecanla ilçe ve il kongrelerimizin akabinde büyük kongreye hazırlanıyoruz. Bu yolda AK Parti teşkilatlarımız gücüne güç katarak, ülkemiz ve milletimiz için daha yoğun ve daha güçlü çalışma hedefi ile mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu seçimimizin Çarşambamıza ve Samsun ile Ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini yaratandan temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

10060e22-f752-4573-b118-e97927230b62.jpg

aa60f2bd-ab66-41ee-8765-f2da3dc5564a.jpg

HABER MERKEZİ

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset