AK PARTİ' DE GİZLİ "KANDEMİR" TOPLANTISI!?

AK PARTİ' DE GİZLİ "KANDEMİR" TOPLANTISI!?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Yerel seçimler sonuçları ile önümüzde ki aylarda gerçekleştirilecek ilçe ve il başkan kongreleri öncesinde yerel seçimlerle birlikte parti içi bilgi alışverişi için Samsun' a geldiği öğrenildi.

"9 KİŞİLİK KONGRE HEYETİNDE KÖKTAŞ İDDİASI!"
31 Mart Yerel seçimleri sonucunda Samsun ve Karadeniz dahil Ülke genelinde büyük kayıplar yaşayan AK Partide olaya Genel Merkezden el atıldığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Samsun da önümüzde ki aylarda gerçekleştirilecek olan İlçe başkanlık kongreleri ve İl başkanlığı kongreleri için tek liste ile kongreye gidilebilmesi için Genel Merkezde bir heyet oluşturulduğu iddia edildi. Yeni kurulan heyetin 9 kişiden oluştuğu, bu kişilerin eski Milletvekili ve Eski il başkanlıkları yapmış isimlerden belirlendiği öğrenildi. Kurulan bu heyette yer alan AK Parti Eski İl Başkanı ve Eski Milletvekili Fuat Köktaş'ın olası İl Başkanlık seçimlerinde aday olmayacağı kesinleştirildiği iddia edilmişti.

"AK PARTİDE KURUCULAR YENİDEN GÜNDEMDE!"
Yine özellikle 2023 Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimlerinde özellikle belli İl ve İlçelerde büyük oy kayıplarının olması aylardır Genel Merkezde değerlendirmeye alınmış ve bazı yeni anketlerin yanı sıra saha çalışmalarının yapıldığı şeklinde konuşuluyordu. Bu nedenle Genel Merkez'de yeniden yapılanma ve Genel Başkanlık Kongresi olan Mayıs ayına kadar İlçe ve İl Başkanlık seçimlerinde eski birlik ve beraberliği sağlayarak geçmişte kurucu üyelik ve kuruculuk görevi almış partiden uzaklaştırılmış isimlerin yeniden partiye kazandırılarak güçlü bir şekilde gelecek seçimlere hazırlık başlatıldığı öğrenildi.

"KANDEMİR'E OMÜ REKTÖR ATAMASI SORULDU MU!?"
Bu vesile ile AK Parti Genel Merkezinde yapılan son çalışmalardan sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in bu gün Samsun'a geldiği ve sabah 10.00 dan itibaren gece 22.00' a kadar Samsun'da Genel Merkez aracılığı ile daha önceden Samsun' a çağrılan 10 ila 15 il ve ilçe başkanları ile toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi. Kandemir'in özellikle İlçe ve il başkanlık kongrelerinde geçmişte ki kırgınlıkların sona erdirilmesi ve halkı kucaklayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' a yaraşır yeni, güçlü kadro ve şaibesiz isimlerin tek liste veya gerekirse eskisi gibi çok aday ve yarışla kongreye girilmesi için yoğun ve ciddi çalışmalar yapmalarını istediği öğrenildi. Bu arada Kandemir'in OMÜ konusunda da gelen şikayetleri ve düşünceleri dinleyerek Cumhurbaşkanına iletmek üzere bu akşam başka bir sorun olmadığı takdirde Samsun' dan ayrılacağı iddia edildi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset