Akbulut'tan Çağrı: "ÇARŞAMBA’NIN GELECEĞİ İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ”

Akbulut'tan Çağrı: "ÇARŞAMBA’NIN GELECEĞİ İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ”
Çarşamba Belediyesi'nin Haziran ayı olağan meclis toplantısında yaşanan olaylar sonrasında parti başkanlarından gelen açıklamalar devam ediyor.

CHP Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş ve YRP Çarşamba İlçe Başkanı Av. Caner Bilgin’in, açıklamalarının ardından, BBP Çarşamba İlçe Başkanı Burhan Akbulut da açıklamalarda bulundu. Akbulut, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde çıkan sonuçların herkes tarafından saygıyla karşılanıp, birlik ve beraberliğin sağlanmasını gerektiğini vurguladı.

"Sakin Olunmalı, Gerginlikten Kaçınılmalı"

Meclis toplantısında yaşanan tartışmaların ve gerginliklerin son bulması gerektiğini ifade eden BBP Çarşamba İlçe Başkanı Burhan Akbulut; “Çarşamba halkının gündeminden uzaklaşmayarak daha önemli sorunlara odaklanılması gerekiyor. Yaşanan gerginlikler ve tartışmalar demokrasiye zarar veriyor. Tarafları sakin olmaya ve sağduyulu davranmaya davet ediyorum. Çarşamba'nın huzuru ve refahı için hepimizin ortak bir anlayışta buluşması gerekiyor. Çünkü bizler, halkımıza hizmet etmek için bu görevlere talip olduk. Kısır tartışmalar yerine, ilçemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için çalışmalıyız” " şeklinde konuştu.

"Ortak paydamız Çarşamba’nın refahı”

Açıklamasının sonunda, Çarşamba'nın geleceği için birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Akbulut; “Gelecekte daha güçlü bir Çarşamba inşa etmek için hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir, ancak ortak paydamız Çarşamba'nın refahıdır" dedi.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset