Ayvacık’ta 238 bin liralık yardım

Ayvacık’ta 238 bin liralık yardım
Samsun’un Ayvacık ilçesinde, Ayvacık Kaymakamlığı bünyesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla 7-18 Ekim 2024 tarihlerinde ilçedeki okullarda düzenlenen kermeslerde 238 bin 450 lira yardım toplandı.

Ayvacık Kaymakamlığı bünyesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla 7-18 Ekim 2024 tarihlerinde ilçede ki okullarda düzenlenen kermesler neticesinde 238 bin 450 türk lirası tutarında yardım toplandı. Tutarın AFAD ‘Filistin Yardım Kampanyası’na ödendiğine dair dekont paylaşıldı.

“Zorluklara karşı duyarlılığımızı ve dayanışmamızı güçlendirmek adına büyük bir adım oldu”

Konu ile alakalı Ayvacık Kaymakamı Melikşah Şahin, "Temeli çok eskilere dayanan fakat 7 Ekim 2023'ten günümüze kadar kesintisiz bir biçimde devam eden Filistin'deki vahşete ve aynı şekilde Doğu Türkistan, Arakan ve daha birçok zulm altındaki kardeşlerimizin durumuna dikkat çekmek ve çocuklarımızda farkındalık oluşturmak için 7-18 Ekim 2024 tarihlerinde ilçemiz okullarında düzenlemiş olduğumuz kermeslerimize katkıda bulunan ve destek veren herkesi yürekten tebrik ediyorum. Ayvacık genelinde okullarımızda düzenlemiş olduğumuz kermeslerimiz neticesinde 238.450 türk lirası tutarında bir yardım topladık. Toplamış olduğumuz yardımı; Ayvacık Milli Eğitim Müdürlüğümüz aracılığıyla İçişleri Bakanlığımız bünyesindeki AFAD başkanlığımızın ‘Filistin Yardım Kampanyası’ hesabına aktardık. Bu anlamlı etkinlik, başta Filistin halkı olmak üzere tüm mazlumların yaşadığı zorluklara karşı duyarlılığımızı ve dayanışmamızı güçlendirmek adına büyük bir adım oldu. Yapılan her katkı, sadece maddi destek sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda zulüm altında yaşananlara dair toplumsal farkındalığın artmasına da vesile oluyor. Bu duyarlılık ve dayanışma ruhuyla, zulme sessiz kalmayan ve emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma, öğretmenlerimize, okul aile birliklerimize ve tüm duyarlı vatandaşlarımızla beraber yüreği güzel evlatlarımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum." İfadelerini kullandı.

463828791-874047231528089-2364123304502821400-n.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel