BAKIR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BAKIR ADAYLIĞINI AÇIKLADI
7 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Kongrede CHP Çarşamba İlçe Başkanlığna aday olduğunu açıklayan Bilgehan Bakır, partililerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

7 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak olan CHP Çarşamba İlçe Başkanlığı Olağanüstü kongresinde adaylığını açıklayan Bilgehan Bakır, partililerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bakır’ın adaylık konuşması öncesinde CHP Çarşamba İlçe Başkanlığına vekalet eden Kadir Okutgen, sunum konuşması yaparak demokratik bir yarış süreci yaşanmasını istedi. Parti binasında yapılan adaylık açıklamasına partililer yoğun ilgi gösterdi.

“Saygı ve barış içerisinde bu süreci yönetmek istiyoruz”
2008 – 2009 yıllarında CHP İlçe Başkanlığı yapan Kadir Okutgen, 7 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek olan olağanüstü kongrede 3 adaydan biri olan 24 yaşındaki genç aday Bilgehan Bakır hakkında yaptığı açıklamada; “Bizim evimiz olağanüstü kongreyi, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde bu görevi tamamlamak. 3 tane pırıl pırıl adayımız var. Hepsi de partimizi bir adım öne taşıyacak güzel isimler. Kan değişimi olması güzel bir şey. Saygı ve barış içerisinde bu süreci yönetmek istiyoruz. Sizden ricam, olgunluk çerçevesinde 3 adaydan birini seçip Çarşamba’yı ayağa kaldırmak. Allah izin verirse 7 Ağustos Çarşamba günü, olağanüstü kongremizde güzel bir seçim atmosferi yaşayacağız.” İfadelerini kullandı.

“Alay eder gibi zam yaptılar”
Türkiye, Samsun ve Çarşamba için önemli işler kaydedeceklerine değinen Okutgen, “Köylünün, işçinin ve memurun durumu kötü. Emekliye alay eder gibi zam yaptılar. Yapılan adaletsizliktir. Ekonomi bozuk ve yolsuzluk almış başını gidiyor. Türkiye’de bu kadar sıkıntının olduğu yerde mecliste CHP’nin yeri yok. Genel Başkan Özgür Özel geldi ve harita kırmızıya boyandı. Yerel seçimlerde ülkede iktidarız. Yapılan mitingler müthiş destek alıyoruz. Genel başkanımız sahada, halkla iç içe. İnşallah kısa süre içerisinde erken seçime gideceğiz, iktidar olacağız.” Diye konuştu.

CHP Çarşamba İlçe parti binasında yaptığı basın toplantısı ile CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Bilgehan Bakır; “Bildiğiniz üzere yönetim kurulumuzun istifasından dolayı Olağan üstü kongreye gidiyoruz. Bende bu süreçte sizlerin desteği ile adaylığımı açıklıyorum. Türkiye Cumhuriyetinin 1 asırlık ekonomi politikası son birkaç yılda ben ekonomistim diyen Cumhurbaşkanının iki dudağı arasında alınan kararlarla çökmüştür. Bağımsız ekonomi kuruluşlarının gri, siyah, kırmızı listelerinde ilk sıralara yerleşmiştir. Şubat marttan, mart nisandan iyi olacak dedikçe aydan aya mevsimden mevsime bakan, merkez bankası başkanı, müsteşar görevden affını talep etmiştir. Memurun, işçinin emeğine tasallut olan iktidar yine halkın emeğini sömürmektedir. Yanıltıcı enflasyon ve büyüme verilerine göre yapılan zamlar, edsler, trafik cezası, ek vergiler, vergi-sgk prim ödemelerine halkımız yetişememektedir. Vatandaşın alım gücü düşmüştür. Hükümet, ek vergilerle bütçeyi doğrultma gayreti içerisinde. Başkanlık sisteminde uçacağımıza inandıranların toplumun çöküşünü el birliğiyle hazırladıkları ortadır” diyerek konuştu.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset