Çarşambasporumuzun yer aldığı 5.grupta bitime 2 hafta kaldı.
Bu hafta oynanan maçlara her zaman yaptığımız gibi bir göz atalım.
Liderle ve Şampiyonla başlayalım.
MİMAR SİNANSPOR -KRD EREĞLİ BELEDİYESPOR ; 1- 4
Lider ve Şampiyon kendine yakışanı yapar ve maçı kazanır.
DEMİŞİZ ; Şampiyon kendine yakışanı yapmış ve 4-1 kazanmış dediğimiz gibi.
ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR -ÇANKIRI FUTBOLSPOR KULÜBÜ; 0 - 6
Çankırıspor haftaya sahasında Çubuk maçına iddialı çıkabilmek için bu maçı kazanmak zorunda.
Çubuğu sahalarında yenerlerse ligi 2 bitirme imkanı doğacak.
2.bitirirlerse 3.lige çıkma adına Play Of maçlarına katılma hakkı kazanacaklar .
DEMİŞİZ ; Çankırıspor Çilimli’ye 6-0 lık bir tarife uygulamış ve haftaya sahasında Çubuk takımını yenerek ligi 2.bitirmek isteyecek.
ÇUBUKSPOR – ÇARŞAMBASPOR ; 2-0
Çubukspor için kazanmaktan başka bir sonuçdüşünülemez.
DEMİŞİZ ; Çubuk gereğini yapmış ve bizi 2-0 yenmiş. Asıl Maç haftaya Çankırı da olacak beraberlik onlara yetiyor, Çankırı kazanmak zorunda. Mücadelenin adı 2 olma mücadelesi.
BARTINSPOR – HACETTEPE 1945 ; 1-3
Amaçsız maçlardan Bartın kazanacaktır.
DEMİŞİZ ; Amaçsız Bartın düşmüş Hacettepe’ye sahasında 3-1 kaybetti bizi yanılttı. Ya takımları dağıldı yada Play aut maçlarına sakatlık istemedikleri için gençleri ile sahaya çıktılar.
Bartın takımı bu sene ilk yarı ve ikinci yarı olmak üzere iki kez iddialı takım kurdu. Buda para demek. Bartın Süper amatör şampiyonuna hazırlanıyor olmaları gerekirdi, bizi yanılttılar.
BAĞLUM-GERDESPOR ; 0-3
Her ihtimale açık ,her sonuç normaldir, kimsenin bir amacı yok.
DEMİŞİZ ; Dediğimiz gibi amaçsız maçın galibi Geredespor olmuş, bu takımlarda play aut maçlarına hazırlanmakta. Bağlum haftaya Çarşambasporumuzun misafiri.
SİNOPSPOR-SORGUN BELEDİYE ; 2-3
Sinopspor kazanacaktır, geçen hafta Çankırı’yı 2 sıradan ettiler.
DEMİŞİZ ; Sinop’ta bizi yanıltan takımlardan, hedefsiz maçlarda böyle oluyor. İki takımda İlinde Süper amatörden gelecek takımla BAL liginde kalma düşme maçını oynayacaklar.
İyi bir idman maçı oynamışlar, Çankırılılarbize gareziniz neydi demişlerdir. Geçen hafta bizden puan alarak bizi 2.likten ettiniz elinize ne geçti diye düşünmüşlerdir
ASD EFLANİ SPOR KULUBÜ-TAŞKÖPRÜ ; 5-0
Hedefsiz bir diğer maç ASD Eflani galibiyete daha yakın.
DEMİŞİZ ; Eflani zımba gibi Play aut maçlarına hazır demek ki 5-0 lık farklı bir galibiyet almışlar.
SULUOVASEBATSPOR-KIRIKKALE YAHŞİHANSPOR ;
İki direkt düşen takım ,Yahşihanotomatikman kazanır.
Son 2 haftaya girerken durumu böyle değerlendirmişiz, bu yazılarımızda kendi yorumlarımızda eleştiriye tabi tutmaktayız.
Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.