OMÜ Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü tarafından düzenlenen, “Türkiye’de Balık Unu ve Yağı Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı” Tepe Otel’de gerçekleştirildi. Balık unu ve yağı tüketimi hakkında yapılan araştırma sonuçlarının sektör paydaşları ile paylaşıldığı çalıştaya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcisi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) temsilcileri, sektör temsilcileri ve balıkçılar katıldı.
Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Vedat Ceyhan yaptığı konuşmada, “Bu Çalıştayın amacı; sektör paydaşlarını bir araya getirerek, ortak akıl ile somut çözüm ve öneriler bulmaktır” dedi.Balık Unu Ve Yağı Sektörünün Sorunları
Türkiye’de Balık Unu ve Yağı Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) yapıldı.
OMÜ Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü tarafından düzenlenen, “Türkiye’de Balık Unu ve Yağı Sektörünün Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı” Tepe Otel’de gerçekleştirildi. Balık unu ve yağı tüketimi hakkında yapılan araştırma sonuçlarının sektör paydaşları ile paylaşıldığı çalıştaya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcisi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA), Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) temsilcileri, sektör temsilcileri ve balıkçılar katıldı.
Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Vedat Ceyhan yaptığı konuşmada, “Bu Çalıştayın amacı; sektör paydaşlarını bir araya getirerek, ortak akıl ile somut çözüm ve öneriler bulmaktır” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.