Başkan Köse'den 'İstifa' açıklaması

Başkan Köse'den 'İstifa' açıklaması
Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Gecen haftalarda Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Rabia Bay keser'in neden isitfa ettiğine dair açıklamlarda bulundu.

Günlerdir gündem de yerini koruyan Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı göreviden istifa eden Rabia Bay Keser'in Ak Partide ki istifası şok etkisi yaratırken. Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Rabia Bay Keser hakkında açıklamalarda bulunarak "Kendi tercihi. İstişareler yapılarak istifa etmiştir" dedi.

"Milletin Gözbebeği AK Parti"

Ak Parti'nin girdiği neredeyse tüm seçimleri kazandığını söyleyen Başkan Mehmet Köse "AK Parti'de kurumlar, kurallar, makamlar tek düzen de çalışır. Ak Partimiz kurumsal yapısı itibari ile çok yüksek bir tecrübeye sahiptir. 7 Genel seçimin 7'sinide başarı ile almış 3 tane Cumhurbaşkanlığı seçiminden başarı ile çıkmış Milletin göz bebeği bir parti ve bu parti'nin tüm kadroları tüm kurumları fevkalade sağlıklı çalışmışlardır." ifade etti.

"Kendi iradesi ile bu kararı aldı"
Rabia Bay Keser'in istifası hakkında konuşan Başkan Köse "Rabia Bay Keser Kadın kolları il başkanlığını yaklaşık 10 yıldır en üst düzeyde üstün bir başarı ile icraa etti. Bizde ki hizmet anlayışı bayrak yarışı şeklinde gerçekleşir. Dolayısı ile Rabia başkanımız kendi iradesi ve kararı ile istişare yaparak bu kararı almıştır." dedi.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir