Başkan Yıldırım’a AK Partili Başkan Çebi’den Tepki

Başkan Yıldırım’a AK Partili Başkan Çebi’den Tepki
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, TFF Başkanlık seçimleri öncesi yaptığı açıklamalarda gündeme oturan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’a tepki gösterdi

Trabzon ile Samsunspor’un arasında sorun olduğu için Trabzonlu İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’na oy vermeyeceklerini söyleyen Başkan Yıldırım'ın seçim sonrası bu konuşması gündem oldu.

Yıldırım’ın Samsunspor ile Trabzonspor ile ilgili sözlerine Başkan Selahaddin Çebi tepki gösterdi. Samsun ile Trabzon arasında hiçbir sorun olamayacağını söyleyen Çebi, “Samsunspor ile Trabzonspor arasında hiç bir sorun yoktur olmaz. Samsunspor Trabzonspor‘un yarıştığı bir takım değildir. Samsunspor’un başarısında ayakta kalmasında Trabzonluların büyük payı vardır. Samsun’a en büyük yatırımı Trabzonlular yapmaktadır. İki şehir arasında böyle nifak tohumları ekmek Samsunspor başkanına yakışmamıştır. Samsun Trabzon vilayeti bağlı bir sancak idi. Gazi Mustafa Kemal Samsun‘a ayak bastığı zaman Samsun Trabzon‘a bağlı idi. Samsun‘un başarıları ile gurur duyuyoruz. Bir Karadenizli olarak bu başarı hepimizin menfaatinedir.” dedi.

Kaynak: günebakış

Kaynak:günebakış

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir