‘BAYRAM ŞEKERİ’NİN TADI KAÇTI!

‘BAYRAM ŞEKERİ’NİN TADI KAÇTI!
Samsun'un Çarşamba İlçesinde, Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte rengarenk görüntüleriyle şeker ve çikolatalar tezgahlardaki yerlerini alırken fiyatların yüksek olması satışları olumsuz etkiledi.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Samsun’un Çarşamba İlçesinde bayram hazırlıkları başladı. Bayramda misafirlere ikram edilmek üzere tercih edilen şeker ve çikolatalar tezgâhtaki yerlerini alırken, fiyatların yüksek olması satışları olumsuz etkiledi.

Şekerlerin kilogram fiyatının 60 TL, çikolataların kilogram fiyatının ise 200 TL’den başladığını ifade eden esnaf Cemal Özmercan (77), “Şeker ve çikolata fiyatları, türüne, gramajına ve kalitesine göre değişiyor. Son dönemlerde yaşanan maliyet artışlarından dolayı fiyatlar yükseldi. Vatandaşlar eskisi kadar fazla alım yapamıyor. Dolayısıyla satışlarımız önceki yıllara kıyasla sakin ve düşük. Ama önümüzde ki bir iki gün içerisinde artacağını ve hareketlilik olacağını düşünüyoruz” dedi.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Ekonomi