BBP'de Yeni Başkan Bahadır Şahin

BBP'de Yeni Başkan Bahadır Şahin
Samsun Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı Olağanüstü Kongresi gerçekleştirildi.

Samsun Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı Olağanüstü Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Şafak Çomaklı'nın katılımıyla gerçekleşti. Kongrede, tek aday olan Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Bahadır Şahin, yeni il başkanı olarak seçildi.

img-1410.jpg

img-1410-001.jpg

"Büyük Birlik Partisi diğer siyasi partilerden ayrıdır."

Kongrede konuşma yapan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Şafak Çomaklı, “Büyük Birlik Partisi, diğer siyasi partiler gibi değildir. Büyük Birlik Partisi, 2000 yıllık bir devlet aklını son 30 senesinde devam ettirmeye çalışan önemli bir siyasi organizasyon. Basit bir toplumsal hareket olarak nitelendiremeyiz. Bu partinin altında, birbirini tanımadan sırt sırta vermiş, el ele tutuşmuş, ekmeğini bölüşmüş insanlar var. O nedenle bu partiyi ne faşist partilerle ne de aşırı sağ partilerdeki oluşumlarla karıştırmamak gerekiyor. Bakınız, burada çoğumuz birbirimizi tanımamamıza rağmen dışarıda karşılaşsak, bir şey olsa, buradaki herkes ona yardım etmeye koşar. Biz böyle bir gelenekten geliyoruz. Lafı fazla uzatmak istemiyorum; kongremiz Samsun'umuza hayırlı uğurlu olsun.” diye ifade etti.

img-1410-002.jpg

img-1410-003.jpg

"12 Eylül'de büyük eziyetler çekti"

Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşadıklarını anlatan Salıpazarı Belediye Başkanı Refaattin Karaca, “Türk-İslam davasının yılmaz mücadelecisi, şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu rahmet ve minnetle anarak sözlerime başlamak istiyorum. Biliyorsunuz, Muhsin Yazıcıoğlu buraya mücadelelerle geldi. Biz hep zoru seçtik, hiçbir zaman kurulu düzen üzerine otağ kurmadık; otağımızı hep mücadele ederek, hep savaşarak kurduk. 12 Eylül 1980'de şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, Mamak Cezaevi'nde yatıyordu. İşkenceler, itibarsızlaştırmalar, bel altı vurmalar, toplumda karşılığı olmayan kötü sözlerle karşı karşıya kalmış bir partinin mensuplarıyız. Buna rağmen bizler, bu ülkenin yılmaz savunucularıyız ve öyle de olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

img-1410-004.jpg

"30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum."

Zafer Bayramı'nı kutlayan ve Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanlığı'na seçilen Bahadır Şahin, “Başta partimizin kuruluş yılından itibaren her kademesinde görev yapan değerli büyüğüm Mehmet Karabacak olmak üzere, geçmişten bugüne kadar il başkanlığımızda ve teşkilatlarımızda emeği geçen bütün değerli büyüklerimize teşekkür ediyorum. Yine ahirete intikal eden başta şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve değerli büyüklerimi saygı ve rahmetle anıyorum. Bu vesileyle coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

img-1410-005.jpg

img-1410-006.jpg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset