BEŞİK SALLAYAN ELLER DÜNYA’YI SALLAYACAK

BEŞİK SALLAYAN ELLER DÜNYA’YI SALLAYACAK
Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, ‘‘Filistin'i, Lübnan'ı yakan ateş, önlem alınmadığı takdirde yarın tüm bölgeye yayılacaktır’’dedi.

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, partisinin Samsun Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu aylık divan toplantısına katıldı.Karaman, toplantıda yaptığı konuşmada kadın kollarının yapmış olduğu çalışmaların önemine dikkat çekti. Saadet Partisi’nin iktidar yürüyüşünün kadın kollarının çalışmalarına bağlı olduğunu belirten Karaman, kadınların gayretli çalışmaları neticesinde Yaşanabilir Bir Türkiye’nin, Yeniden Büyük Türkiye’nin ve Yeni Bir Dünya’nın kurulacağına inandığını söyledi.

whatsapp-image-2024-09-30-at-15-52-54.jpeg

ADİL BİR DÜNYA KADINLARIN AKTİF ÇALIŞMALARI İLE KURULACAK

Bir eliyle beşik sallayan annelerin, bir eliyle Dünya’yı sallayacaklarını vurgulayan Karaman, ‘‘Sizlerin yapmış olduğu bu çalışmalar, tüm insanlığın saadetine vesile olacak çalışmalardır. Allah’ın izniyle huzurun, barışın ve refahın hüküm sürdüğü adil bir dünya kadınların aktif çalışmalara katılmaları ile şekillenecektir. Milli mücadelenin kadın kahramanları; Kara Fatmaların, Nene Hatunların, Kılavuz Haticelerin, Şerife Bacıların inanmışlığı ve adanmışlığı sayesinde bu ülke düşman işgalinden kurtulmuştur. Bugün de mağdurların ve mazlumların umudu; bu ruhu kuşanmış Milli Görüşçü kadınlardır’’ ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-09-30-at-15-52-54-1.jpeg

FİLİSTİN’İ, LÜBNAN’I YAKAN ATEŞ BİZİ DE YAKAR

Terör Devleti İsrail’in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 41 bin 534'e, yaralı sayısının da 96 bin 92'ye çıktığını belirten Karaman, ‘‘Hiçbir insanî değeri tanımayan işgal rejimi, kundaktaki bebekleri, beşikteki emzikli çocukları, hamile kadınları, hasta yatağındaki yaşlıları dahi acımasızca katletmeye devam etmektedir. Binlerce insan vahşice katledildi, on binlercesi açlığa ve susuzluğa mahkûm edildi, yüz binlercesi de evinden, barkından edildi. Okullar, hastaneler, ambulanslar ve ibadethaneler doğrudan ve alçakça hedef alındı. Tüm bu olup bitenlerin hepsi dünyanın gözünün içine baka baka, biz Müslümanlara da adeta meydan okurcasına yapıldı ve yapılıyor. İsrail, tüm İslam ülkelerinin bekası için en büyük tehdittir. Artık İslam İşbirliği Teşkilatı'nın liderliğinde kınamanın ötesinde ciddi adımlar atılmalıdır. Siyonizm’in tehdidi, tüm bölge ülkeleri için ilk gündem maddesi olmalıdır’’şeklinde konuştu.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset