BİLET KUYRUĞUNDA TAKIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ, İŞTE TARAFTARIN YORUMU !

BİLET KUYRUĞUNDA TAKIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ, İŞTE TARAFTARIN YORUMU !
Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Samsunspor mücadelesi öncesinde, Cumhuriyet Meydanı'nda oluşan uzun bilet kuyruklarında sabırlı bekleyiş sürüyor.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında, ligin ikinci sırasında yerini koruyan Samsunspor, pazar günü kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. İki takımın kıyasıya karşılaşması öncesinde Cumhuriyet Meydanı'nda oluşan uzun bilet kuyrukları, taraftarların heyecanını ve tutkularını gözler önüne seriyor. Uzun kuyrukta bekleyen Samsunspor taraftarları, sıfır transferle devam eden takımlarının yerini koruması gerektiğini ifade ederek, hem takımdan hem de hocadan memnun olduklarını belirttiler. Bazı taraftarlar ise takımın defans açısından zayıf olduğunu belirterek transfere ihtiyaç duyduğunu söyledi. Genel olarak taraftarlar, Samsunspor’un maçı kazanacağına inanıyor.

whatsapp-image-2024-10-14-at-12-22-01-1.jpeg

"Transfer yapmadan devam ediyor"

Takımın hocayla birlikte güzel bir motivasyon yakaladığını belirten Zikrullah Cok, "Bilet kuyruğu var, sonuna kadar bekleyeceğiz Samsunspor'u desteklemek için. Bu maçı kazanıp Samsun'da ciddi bir yol almayı hedefliyoruz. Ligde üst sıralardaki yerimizi koruyacağız. Fenerbahçe'nin hiç şansı yok. Bu maçı da alıp yolumuza devam edeceğiz. Skorun çok farklı olacağını düşünmüyorum, 2-1 olabilir. Gönlümüz Samsunspor'dan yana; yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. Samsunspor'un gidişatı çok iyi, dualarımız onunla, böyle devam etsin. Transfer yapmadan bu kadar kısıtlı imkânlarla buraya gelmesi, takımın uyumunu ve hocayla birlikte güzel bir motivasyon yakaladığını gösteriyor." Dedi.

whatsapp-image-2024-10-14-at-14-30-35-1.jpeg

whatsapp-image-2024-10-14-at-14-30-35.jpeg

"Defans olarak eksikleri var"

Heyecanla maç saatini beklediğini söyleyen taraftar Murat Çetiner, "Çok heyecanlıyım, Fenerbahçe'nin ilk maçına gidiyorum. Yeneriz diyoruz. Samsunspor'un performansı iyi ama defans olarak eksikleri var. Transfersiz devam ediyorlar ama bence stoper şart. Kulüp başkanı Yüksel Yıldırım'ın çalışmaları çok iyi, ben 3-1 biter diyorum." ifadelerini aktardı.

"2-1, yeneriz diyorum"

Samsunspor'un performansını çok iyi bulan Ramiz Varol, "Şehrin takımı, çok heyecanlıyız. Samsunspor'un performansını çok iyi buluyorum. Ligdeki yeri de çok güzel. Benim skor tahminim 2-1, yeneriz diyorum." ifadelerini kullanırken bir başka taraftar Turgay Pozkurt, "Hafta sonu maç var, çok heyecanlıyız. Fenerbahçe'ye gol hakkı tanımıyoruz, direkt 2-0 yeneriz. Aramızdaki puan farkını da açacağız, ikinciliğimizi de koruyacağız. Şu an Samsunspor iyi gidiyor. Maçların gidişatına göre değerlendireceğiz. Şimdilik iyiler." diye konuştu.

Bilet fiyatlarından bazı vatandaşlar memnun olduğunu söylerken bazı vatandaşlar pahalı olduğunu ancak Samsunspor'u sevdiklerinden dolayı aldıklarını belirtti.

whatsapp-image-2024-10-14-at-12-22-01-2.jpeg

whatsapp-image-2024-10-14-at-14-30-35-2.jpeg

whatsapp-image-2024-10-14-at-14-30-35-4.jpeg

whatsapp-image-2024-10-14-at-12-22-01.jpeg

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor