Biz ne dediysek o!

Biz ne dediysek o!
Samsun'un İlkadım ilçesinde Kazımpaşa Caddesi’nde geçtiğimiz günlerde tamamlanan asfalt çalışmaları, yağmur suyu giderlerinin eksikliği nedeniyle ciddi sorunlara yol açtı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde Kazım paşa caddesinde 4-5 gün önce Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışması yapılmıştı. Bizde Haber Expres internet Haber gazetesi olarak asfalt çalışmasını haberleştirerek "Asfalt var, yağmur su gideri yok" demiştik ve haklı çıktık. Konu ile ilgili Samsun’da yaşayan vatandaşlar, bu altyapı eksikliğini sert bir şekilde eleştirirken, özellikle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan bu konuda ağır eleştirilerin odağında yer alıyor. Vatandaşlar Yapılan asfalt çalışmaları sonrası ilk yağmurda ortaya çıkan su birikintileri, belediyenin projelerinin ne kadar eksik olduğunu gözler önüne serdiğini söylüyorlar.

1-002.jpg

Vatandaşlar Tepkili
Kazımpaşa Caddesinde oturan vatandaşlar, "Asfalt dökülmesine sevindik, ama bu su birikintileri yüzünden her yağmurda mağdur oluyoruz. Yağmur suyu giderleri yapılmadan yapılan bu çalışma bir anlam ifade etmiyor. Her geçen araç, caddeyi gölete çeviriyor. Başkan bu durumu görmüyor mu? Bizim sorunlarımız neden çözülmüyor?" diyerek Samsun Büyükşehir belediye başkanına tepki gösterdi.
Otomobil kullanan sürücü ise "Yolda biriken sular yüzünden arabayla geçmek zorlaşıyor. Yayalara su sıçrattığımız için biz de rahatsız oluyoruz, ama altyapı olmadığı için ne yapalım? Bu sorunun çözüleceğine inanmıyoruz," dedi.

whatsapp-image-2024-09-24-at-14-41-00-1.jpeg

whatsapp-image-2024-09-24-at-14-40-58.jpeg

Başkan Halit Doğan’a Sert Eleştiriler
Vatandaşların Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a yönelik tepkileri her geçen gün artarken asfalt sorunları çözmediğini söyleyen mahalle sakinleri "Asfalt çalışmalarına ağırlık vermek, altyapı sorunlarını göz ardı etmek anlamına gelmemeli. Başkan Doğan’ın bu gibi temel sorunları ihmal etmesi, halkın güvenini zedeliyor. Şehirde gerçekleştirilen birçok projede görüldüğü gibi, altyapı eksikliklerinin çözülmemesi, yapılan her çalışmayı kısa vadeli ve yetersiz hale getiriyor." İfadelerini kullanarak sözlerine şöyle devam etti.
Bölge de esnaflık yapan bir vatandaş "Başkan Halit Doğan,belediye yönetiminin sadece asfalt dökerek halkın ihtiyaçlarını karşılamadığını anlamalıdır. Samsun gibi bir büyükşehirde altyapı eksiklikleri görmezden gelinemez. Yağan her yağmur sonrası su baskınları, tıkanan giderler ve biriken su göletleri, bu ihmalkarlığın ne kadar ciddi sonuçlar doğurduğunu ortaya koyuyor." diye konuştu.

whatsapp-image-2024-09-24-at-14-40-59.jpeg

Vatandaşlardan Yusuf Ziya Yılmaz'a tepki
Ayrıca Vatandaşlar Yerel Yönetimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz'a da tepki göstererek "Biz buradan Yusuf Ziya Yılmaz'a sesleniyoruz. Sana güvendik Halit Başkan'a oy verdik bu mu olacaktı sonucu? Hizmet sıfır. Halit Başkan daha kaldırımları bile yapamıyor. Burada rezillik çekiyoruz. Biz Halit Doğan başkanı Yusuf Ziya Yılmaz için seçtik bu muydu? Bizim değerimizi Yusuf Ziya Yılmaz" dedi.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel