ÇABES SAĞLAM GİDİYOR: 87-11

ÇABES SAĞLAM GİDİYOR: 87-11
Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, bu hafta basketbol müsabakasında sahasında Çorum ekibi olan Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü’nü ağırladı. 4 periyotta da üstünlüğü kuran ÇABES, müsabakayı 87-11’lik skorla tamamladı

Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’nda rakibi Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü’nü ağırlayan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü,       müsabakaya hızlı başladı. Heyecan dolu basketbol müsabakasını izlemeye gelen Çarşambalı vatandaşlar maç boyunca Yeşil-Beyazlı ekip ÇABES’e tezahüratlarla destek verdi. Periyotların tamamında üstün bir oyun oynayan ÇABES maçı 87-11’lik skorla tamamladı. Basketbol karşılaşmasını kazanan ÇABES tezahüratlarla tebrik edildi.

sporcabes.jpg

Alınan galibiyete sevinen futbolcular, vatandaşların verdiği desteğe teşekkür ederek, rakip takım oyuncuları ve yöneticilerine tebrik ve başarı dileklerinde bulundular.

Dostluk ortamında oynanan müsabakanın önemli konukları da oldu. Çarşamba İlçesi’nde eğitim veren Özel Mızıkacı Etüt Merkezi öğrencileri ile Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri  kalabalık topluluklar halinde Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu’na gelerek ÇABES’i yalnız bırakmadı.
Maç sonrası öğrenciler takım kadrosuyla birlikte fotoğraf çekinmeyi ihmal etmediler.

cabesspor1.jpg

cabesspor2.jpg

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir