Çarşamba, Sahil Çamlık Festivalinde Buluştu

Çarşamba, Sahil Çamlık Festivalinde Buluştu
Hürriyet Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tarafından organize edilen ve bu yıl 13. sü düzenlenen Hürriyet Sahil Çamlık Festivali büyük bir coşku içinde yapıldı.

Hürriyet Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen "Geleneksel 13. Hürriyet Sahil Çamlık Festivali büyük bir coşku içinde yapıldı. Festivale Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Dernekler Federasyonu Başkanı Hayati Sözen, Hürriyet Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Beytullah Gül, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şenlikte, ata sporumuz yağlı güreş turnuvaları, halat çekme yarışması ve müzik dinletileri yapıldı. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, düzenlenen şenlikle alakalı olarak yaptığı açıklamada, güzel bir organizasyonun yapıldığını ifade ederek; “Bu tarz festivaller insanlarımızın bir araya gelmesi için çok önemli. Bu alan Çarşambamızın önemli bir yeri, buranın Türkiye’ye tanıtımı için bu festival önemli. Çok büyük bir katılım var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

3.jpg

4.jpg

dundar.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel