Çarşamba Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime ilçede birçok gıda ürünü satan işletmelerin çalışanları katıldı. Eğitimde, halk sağlığı, tüketici menfaatleri ile çevrenin korunmasını da dikkate alarak, gıda da güvenilirliğini sağlamak olduğunu belirten Çarşamba Sağlık Meslek Lisesi öğretmeni Ali Alaner, özellikle gıdaların temizliğine ve gıda satışı yapılan yerlerin hijyenine dikkat çekti. Alaner, Besinlerin güvenli olması gerektiğini ve hijyenin önemli bir unsur olduğunu vurguladı.
Yapılan sunumun ardından eğitime katılanlara Hijyen Eğitimi ile ilgili sınav yapıldı.
HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.