Çarşamba'da Türk Telekom Skandalı: 4 Aydır İnternet Yok!

Çarşamba'da Türk Telekom Skandalı: 4 Aydır İnternet Yok!
Samsun'un Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi'nde, Türk Telekom'un duyarsızlığı ve ihmalkârlığı mahalle sakinlerini isyan ettirdi.

Cavit Paşa ve Rıza Paşa Caddelerinde yaklaşık dört aydır süren internet kesintisi, vatandaşları çileden çıkardı. Yol yapım çalışmaları sırasında zarar gören internet kabloları onarılmadığı için mahallede internet hizmeti durmasına rağmen mahalle sakinleri adeta Türk Telekom'a isyan ediyor

whatsapp-image-2024-10-21-at-09-36-29.jpeg

"Türk Telekom sürekli bahane üretiyor"
Mahalle sakini Osman Tekinarslan, bu durumun kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, Türk Telekom'a ağır eleştirilerde bulundu. “Dört aydır şehrin merkezinde internet yok! Defalarca Türk Telekom yetkilileriyle görüşmeler yaptık ancak her seferinde aynı bahanelerle karşılaşıyoruz. Yol çalışmasını öne sürerek kabloları yenilemediler, şimdi de süreci uzatıyorlar. Üç hafta önce yol çalışması başladı, fakat yine hiçbir işlem yapılmadı. Türk Telekom, kendi sorumluluğunu yerine getirmek yerine sürekli bahane üretmekle meşgul."

whatsapp-image-2024-10-21-at-09-36-30.jpeg

Vatandaşlar Mağdur, Türk Telekom Sessiz!
Mahalle sakinleri, internete erişim eksikliğinin hem iş hayatlarını hem de günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini belirtiyor. Teknoloji çağında böylesine uzun bir kesintinin skandal boyutuna ulaştığını ifade eden Tekinarslan, "Türk Telekom'un bu sorumsuz tavrı kabul edilemez. Şehir merkezinde dört ay boyunca internet kesintisi yaşanması, kurumun ciddiyetsizliğini gözler önüne seriyor. Artık beklemek istemiyoruz, çözüm istiyoruz!" şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-10-21-at-09-36-29-1.jpeg

Yetkililerden Harekete Geçmesi Bekleniyor
Türk Telekom’un sorunu çözme konusunda yetersiz kalması karşısında, vatandaşlar artık yetkililerin devreye girmesini talep ediyor. "Biz hizmet alıyoruz, ancak karşılığını alamıyoruz. Türk Telekom, bu kadar uzun bir süredir neden harekete geçmiyor?" diyen Tekinarslan, yetkilileri acil olarak soruna el atmaları için göreve çağırdı.
Dört aydır devam eden bu mağduriyetin ne zaman sona ereceği ise belirsizliğini koruyor.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel