İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPOR KARADENİZ EREĞLİ MAÇININ ARDINDAN

ÇARŞAMBASPOR KARADENİZ EREĞLİ MAÇININ ARDINDAN

Çarşambasporumuzun yer aldığı BAL ligi 5 grupta 16 takımdan oluşan mücadele Pazar günü itibarı ile start aldı.

Çarşambasporumuz Ereğli deplasmanına yeni yönetimi, yeni hocası ve yeni oyuncuları ile görücüye çıktı.

Maç öncesi öngörülerimi BAL ligi grubumuzu değerlendirdiğim yazılarımda ifade etmiştim Grubumuzda ilk 3 sıra için 6-7 takım var bunlardan biri biz değiliz. Çankırı, Bartın, Çubuk, Ereğli, Çilimli, Taşköprü, Eflani takımları iyi ekip oluşturdular.

Bu 6-7takım harici geri kalan takımlar düşmeme mücadelesi verir.

2 takım ligden düşecek bunlardan biri belli oldu SuluovaSebat sporligden çekilerek bizim gibi takımları rahatlattı.

Geri kaldı 1 takım oda zaman içinde çekilir diye düşünüyorum.

Bizim bir diğer rahatlığımız Samsunda bizden başka takımın grubumuzda olmayışı, olsaydı şayet onlarla son iki olmasa bile kıyasıya mücadele içinde olacaktık düşmeme adına.

Bu teknik bir konu gelelim Ereğli takımına Çarşambasporyönetimine yakın bir kardeşimizle maç öncesi sohbetimizde gruptaki takımlardan çekilme olacağından bahsetmiştik aynı gün yada ertesi günü Suluova takımı çekildi, daha sonra karşılaştığımızda bu hatırayı anarak gülüştük.

Ereğli maçını sordu bende bizim onlarla işimiz olmaz, bizi yenerler dedim. Takımları iyimi dedi benim takip ettiğim iyi transfer yapan 6-7 takımdan biri bizi yenmekte zorlanmazlar dedim.

Maçın ilk yarısı 3-1 mağlubiyetimizle tamamlandı. İkinci yarıda her kes sonuca razı oldu diye düşünürken 90 + da 4 gol geldi ve maç 4-1 tamamlandı.

Maçı izleyemediğimiz için futbolcu bazlı değerlendirme yapmamız zor olmakta. Sonuç bence çok önemli değil çünkü varılabilecek hedefi öngörebiliyorum.

Bizim için rahat ve gergin olmayan bir sezon olacak, Teknik kadro ve futbolcular üzerinde baskı olmayacak düşme korkusu adına.

O yüzden dengi olduğumuz takımlarla bize iyi maçlar izlettirip gelecek sezona hazırlanabilirsek bence bu sene başarılıyız demektir.

Biz haftaya Gerede takımını ağırlayacağız bize göre rakip, sonraki hafta ligden çekilen Suluova takımı gelecekti bay geçiyoruz. Sonra Çankırı’dayız onlar Şampiyonluk adayı bizi rahat yenerler.

Sonraki hafta Sorgun gelecek oda bizim dengimiz. İçerde yenmemiz gerekenlerden.

Kısacası 5 maçta alacağımız 9 veya 8 puan bizim için iyi olur.

Hele güzelde futbol izlettirirse gençlerimiz ne mutlu bize.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR