Çarşambamızın yer aldığı 5.grupta 22 hafta maçlarını tamamladık.
Bitime kaldı 8 hafta. Çarşambasporumuz Kastamonu Taşköprü takımına misafir oldu iki takım içinde ne düşme ne çıkma adına iddiası olmayan bir maç oynandı.
Maç öncesi yaptığımız yorumda beraberlik iki takımıda mutlu eder demiştik.
Onlarda bizi kırmadı 0-0 bitirdiler maçı.
Taşköprü bu sene iddialı bir takım kurmuştu ama başarılı sonuçlar alamadı .
Taşköprü 31 puanla 8 sırada,Çarşambasporumuzda 22 puanla 11 sırada.
Haftaya konuk edeceğimiz düşmenin en büyük adaylarından Yahşihan takımı ile sahamızda oynayacağız aramızdaki puan farkı 10 puan.
Bizim açımızdan kalan 8 maçlık periyotta bir sıkıntı yok, Kırıkkale takımı Yahşihan Hacettepe’yi altına alabilmenin derdinde ama oda kendi sahasında Gerede takımına 2-1 yenildi.
Kısacası Çarşambasporumuz stresten uzak bir sezon geçirmekte.
Gelecek sene planlarını kuruyorsa şayet şimdiden hem hoca olarak hem oyuncu olarak farkındalık oluşturacakları bir yola çıkmaları gerekmekte.
Bununda karşılığının para olduğu gün gibi aşikar.
Emek olduğu, ciddi planlama gerektirdiği aşikar.
Bunu yapar mı yapmaz mı yönetimimiz göreceğiz önümüzdeki günlerde.
8 Maç dediğin 2 ay yapar ve hemen yeni sezon planlamaları başlar kulüplerde, hele birde Samsundan 3 takımla lige katılınırsa kendi içimizdeki rekabet için bile iyi takım kurmak zorundasınız.
Belediyenin desteği, eli üzerinde olmadan kulübümüz hiçbir dönem sezona başlamamıştır.
Bu desteğin ölçüsü de 3 lig ve ya BAL liginde kalma hedeflerini oluşmasını sağlamıştır takımımızın.
Bu sene destek yeterli değildi ki vasat bir takımla ligde yer aldık ve sonuçta ligin bitmesine 8 hata kala amaçsız ve gayesiz maçlar oynamak durumunda kaldık.
Seneye sahamızın da çimi bitmiş olacak umarım 3.lig hedefli bir takımımız olur diyerek sözü nihayetlendirelim.
Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.