Çarşambaspor’da Yelek Dönemi

Çarşambaspor’da Yelek Dönemi
Bölgesel Amatör Lig (BAL)'de sezona kötü bir başlangıç yapan Çarşambaspor’da başarısızlığın perde arkasında disiplin sorunları ve yönetim-teknik heyet anlaşmazlıkları olduğu iddiası üzerine teknik direktör değişikliği yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, bazı futbolcuların disiplinsiz davranışlarının takımı olumsuz etkilediği, ayrıca yöneticiler ile futbolcu ve teknik heyet arasında ciddi anlaşmazlıklar yaşandığı gündemdeydi.
Sezona büyük umutlarla başlayan yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, üst üste aldığı iki yenilgi ile taraftarlarını hayal kırıklığına uğratırken, takımın yaşadığı bu olumsuz gidişat teknik ekip üzerinde baskı oluşturdu. Teknik adam Aydın Akay’ın, takımın kötü performansından duyduğu rahatsızlık nedeniyle istifa kararı aldığı söylentisi vardı. Bu söylemlerin ardından Akay’ın istifa ettiği öğrenildi.

Yelek’le Yeni dönem
Yeşl beyazlı ekibin üst üste iki yenilgi almasıyla Teknik adam Akay’ın istifası sonrası gözler yeni teknik direktör ismine çevrilmişti. Bir çok ismin konuşulduğu atmosferde, Çarşambaspor yönetimi tarafından hızlı bir karar verildi. Takımı hem psikolojik olarak hem de performans olarak toplarlayacak olan ismin Kenan Yelek olması kararına varıldı. Yelek ile görüşmelerin ardından imza töreni düzenlenerek anlaşmaya varıldı.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor