Çatıda ve Buzdolabında Uyuşturucu Bulundu

Çatıda ve Buzdolabında Uyuşturucu Bulundu
Samsun’un Atakum ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen narkotik operasyonunda, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüphelilere ait evlerde arama yapıldı.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine yönelik yürüttükleri çalışma sonucu F.E.Y. (32), M.A.Y. (23), A.H. (51) ve U.H. (29) isimli şahısların uyuşturucu ticareti yaptıkları bilgisine ulaştı. Şahıslara ait evlere düzenlenen operasyonda, dedektör köpek Tahra'nın yardımıyla çatılarda ve mobilyaların altında saklanan uyuşturucu maddeler bulundu.

Yapılan aramalarda 8 kilo 571 gram kubar esrar, 4 adet sentetik ecza hap, 6 kök kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 350 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak F.E.Y., M.A.Y., A.H., U.H. ve B.Y.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. 4 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, B.Y.K. ise “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir