CHP'DE KAVGAYI KİM SIZDIRDI?

CHP'DE KAVGAYI KİM SIZDIRDI?
CHP Samsun teşkilatında, Gençlik Kolları seçim sürecinde yaşanan kavga anına ait görüntülerin yerel ve ulusal medyaya sızdırılması, parti içi tartışmaları alevlendirirken sızdıranların disipline sevki düşünüldüğü öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun eski Gençlik Kolları Başkanı Öykü Özkan’ın, seçimleri kaybetmesinin ardından, seçim günü yaşanan kavga görüntülerinin yerel ve yaygın medyaya dağıttığı iddiaları, Özkan’a yönelik tepkileri de beraberinde getirdi. İnternet Haber Gazetesi Muhabirlerinin eski CHP Gençlik Kolları Başkanı Öykü Özkan’a söz konusu videoların yerel ve yaygın medyaya nasıl ulaştırıldığını sorması üzerine, "Bu video nasıl medyaya ulaştı bilemiyorum. Ama bana ulaşan görüntüleri partili 2-3 kişi ile paylaştım' sözleri dikkatleri Özkan veya verdiği kişilere çevrildi.
Görüntülerin medya da dolaşmaya başlaması ile birlikte Özkan ve diğer bahsi geçen kişilerin partilerini hem sorumsuz hem de parti içi disipline zarar verici olarak nitelendiriyor. Cumhuriyet Halk Partisi içinden birçok isim, Özkan’a ağır eleştiriler yönelterek, onun sızdırdığı iddiasına, "Kişisel hırslarını parti disiplininin önüne koyuyorlar” şeklinde değerlendirildiği belirtiliyor.

Konu hakkında Parti yetkililerinden resmi bir açıklama yapılmazken, Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ’ın ‘bu konu hakkında her hangi bir söz söylemek şu anda söz konusu olamaz. Parti teşkilatı olarak konuyu her boyutu ile değerlendirilecektir. Eğer söz konusu olayda hata veya dahli olan varsa gerektiği takdirde parti içinde disipline sevk edilmesi için bir soruşturma başlatılabileceğini’ dile getirdiği öğrenildi. CHP’nin önümüzdeki dönemde bu tür olayların tekrarlanmaması adına sert tedbirler alması bekleniyor.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset