CHP'li Vekillerden Çarşamba Çıkarması

CHP'li Vekillerden Çarşamba Çıkarması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarım ve Orman Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve CHP Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan, CHP Çarşamba İlçe teşkilatını ziyaret etti

CHP'nin 101. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, CHP Tarım ve Orman Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ve CHP Samsun Milletvekili Dr. Murat Çan, CHP Çarşamba İlçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. CHP Çarşamba İlçe teşkilatında gerçekleşen toplantıda, tarım politikaları ve ilçede ki zirai sorunlar ele alındı.

whatsapp-image-2024-09-11-at-18-05-39.jpeg

whatsapp-image-2024-09-11-at-18-05-39-1.jpeg

Tarım politikalarına dair değerlendirmelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarım ve Orman Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, Türkiye’deki çiftçilerin zor bir süreçten geçtiğini vurguladı. Adem, “Tarımda üretim maliyetlerinin yükselmesi ve girdi fiyatlarının artışı, çiftçimizi adeta tarladan uzaklaştırıyor. Üreticilerin desteklenmesi ve sürdürülebilir tarım politikalarının hayata geçirilmesi gerekiyor. Çarşamba gibi verimli ovalarda, doğru planlamalarla tarımsal üretimi artırmamız mümkün” dedi.

whatsapp-image-2024-09-11-at-18-05-38.jpeg

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ise konuşmasında Türkiye genelinde tarım politikalarının yetersiz kaldığını ve bu durumun özellikle yerel üreticiyi olumsuz etkilediğini belirtti. Günaydın, “Tarım, Türkiye’nin geleceği için stratejik bir sektör. Ancak hükümetin yanlış politikaları nedeniyle çiftçilerimiz zor durumda. Bizler çiftçilerimizin sorunlarını Meclis'te gündeme getirerek çözüm üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset