DÜNDAR; ‘VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’

DÜNDAR; ‘VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, bölgede etkili olan yoğun yağışların ardından sel ve su baskınlarına maruz kalan mahallelerde incelemelerde bulundu.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, bölgede etkili olan yoğun yağışların ardından sel ve su baskınlarına maruz kalan Gökçeçakmak, Ulupınar, Koldere, Eğridere, Güldere, Kabaceviz ve Gülören mahallelerini ziyaret ederek, yağışlardan etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi ve çalışmaları yerinde inceledi.2.jpgZiyaret sırasında konuşan Başkan Hüseyin Dündar, “Bölgemizi etkisi altına alan aşırı yağışlarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına ilk andan itibaren ekiplerimizle birlikte sahadayız. Gökçeçakmak, Ulupınar, Koldere, Eğridere, Güldere, Kabaceviz ve Gülören Mahallelerimizi ziyaret ettik. Gerekli incelemeleri sürdürüyor, yağışlardan etkilenen tüm hemşehrilerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
3.jpg‘ÖNLEMLERİMİZİ ALIYORUZ’
Başkan Dündar, belediye ekiplerinin yağışlar başladığı andan itibaren aktif olarak sahada olduğunu, su baskınlarına karşı önlemler aldığını ve vatandaşların zarar görmemesi için yoğun çaba harcadığını ifade etti. Mahalle ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini dinleyen ve sorunlarını yerinde tespit eden Dündar, belediye olarak her zaman halkın yanında olduklarını vurgulayarak, “Hepinizin güvenliği ve huzuru bizim önceliğimizdir. Yağışlardan etkilenen bölgelerde gerekli tüm çalışmaları yaparak, yanınız da olmaya devam edeceğiz" dedi.

‘MAHALLE SAKİNLERİNDEN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR’
Ziyaretler sırasında mahalle sakinleriyle sohbet eden Dündar, belediyenin ilgili birimlerine hızlıca talimatlar vererek çözüm odaklı çalışmalar yapılmasını sağladı. Vatandaşlar da Başkan Dündar'a ve belediye ekiplerine teşekkür ederek, hızlı müdahalelerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Çarşamba Belediyesi'nin, yağışların neden olduğu olumsuzlukları en aza indirmek için tüm imkanlarını seferber ettiği ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

8.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel