"Erken Seçim Bir Felaket Olur"

"Erken Seçim Bir Felaket Olur"
Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun İl Başkanı Bahadır Şahin, Haber Expres İnternet Haber Gazetesi'ne erken seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, her konuşmalarında ülkenin erken seçime gitmesi gerektiğine vurgu yaparken, Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun İl Başkanı Bahadır Şahin, Haber Expres İnternet Haber Gazetesi'ne erken seçimle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bahadır Şahin, "Ülkemizin erken seçime gitmesi felaket olur," dedi.
"Erken seçim ülkeye zarar verir"
Erken seçimin ülkeye büyük felaket getireceğinin altını çizen Başkan Bahadır Şahin, "Şu anda erken seçim ülkemize zarar verir. Maddi anlamda ülkemiz ağır bir deprem sürecinden geçti. Ülkemizin dörtte biri yok oldu. Tabi bir de Ortadoğu yangın yeri; katil İsrail'in savunmasız Filistin halkına yaptıkları, Lübnan'a saldırması, İran'daki durumlar... Bu karışık ortamda ülkemizin seçime gitmesi bence felaket olur." ifadelerini kullandı.
"Erken Seçim isteyenler kendilerini düşünüyorlar"
Erken seçim isteyen partilerin sadece aldıkları belediyeleri düşündüklerine vurgu yapan Bahadır Şahin, "Seçim isteyen partiler ve liderleri sadece aldıkları belediyeyi düşünüyorlar. Biraz fazla belediye aldıkları için, hemen bu işin genel seçimlerde de belediye seçimleri gibi sonuçlanacağını ve Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacaklarını düşündükleri için bu erken seçim söylemini dile getiriyorlar." diye konuştu.
"Samsun'da En Az 1 Milletvekili Çıkartacağız"
Erken seçim olduğu takdirde Samsun'da 1 milletvekili çıkartabileceklerinin altını çizen Başkan Şahin, "Erken seçim olduğu takdirde Büyük Birlik Partisi olarak Samsun'da en az 1 milletvekili çıkartacak potansiyele ulaşacağız. Zaten neredeyse bu potansiyele ulaştık. Ülke genelinde ise erken seçim olduğu takdirde son anketlerde %2,6 oy oranımız çıktı. Ciddi anlamda da üye sayılarında bir artış mevcut. Ülkemizde de iyi bir oy alacağımıza inanıyorum." dedi.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset