EXPRESSPOR, ERZURUM ANTRENÖR EĞİTİM KAMPINDA!

EXPRESSPOR, ERZURUM ANTRENÖR EĞİTİM KAMPINDA!
UEFA B 34-35. grupların UEFA B Antrenör Eğitim Programı'nın ikinci aşamaları Erzurum'da tamamlandı. Eğitim programını ziyaret eden Haber Expres Gazetesi ve Expres Spor Moderatörü İbrahim Ertürk, belgelerini alan antrenörlere başarılar diledi

UEFA B 34-35. grupların UEFA B Antrenör Eğitim Programı'nın ikinci aşamaları Erzurum'da ki eğitimlerde; UEFA B Program Sorumlusu ve Antrenör Eğitimcisi Emrah Aykurt, antrenör eğitimcileri Kemal Coşkun, Murat Kaya, Osman Üstünel ve Seyit Cem Ünsal görev aldı. Eğitim kapsamında Kadın Milli takımlar Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve U19 Milli Takım Teknik Direktörü Övünç Soykan Başar ile 'Futbolda Liderlik' konulu bir söyleşi gerçekleştirilirken, TFF Sporcu Esenliği ve Çocuk Koruma Kurulu Koordinatörü Gülhan Gündüz, sporcu esenliği ve çocuk koruma konularında uygulamalı eğitim verdi.
449211785-10161619186548415-2014620303262782545-n.jpg
UEFA B 34-35. grupların UEFA B Antrenör Eğitim Programı aday antrenörlerine; "Gerçek Temelli", "Akıcı Oyun İçinde" ve "Aday Antrenör Odaklı" olarak oluşturulan yeni metodoloji çerçevesinde saha çalışmalarında oyun kurgularını ve felsefelerini ortaya koyulurken, 2. etap eğitimlerinin tamamlanmasının ardından aday antrenörler eğitim programları süresince almış oldukları saha ve pratik eğitimleri güncellediler. Kendilerine verilen konular üzerinden saha pratiklerini gerçekleştirecek ve zoom üzerinden antrenör eğitimcileri eşliğinde sunumlarını yapacakları öğrenildi.

Antrenör eğitim programları, 21-25 Ağustos tarihleri arasında Riva'da yapılacak B/A Birleşik Programı ile devam edeceği öğrenilirken, kursu Haber Expres Tv ve EXPRESPOR adına Erzurum’da TFF antrenörlük eğitim seminerinde eğitim veren Samsunlu eğitmen TFF Futbol Gelişim Direktörü, UEFA Antrenör Eğitim Programları Sorumlusu ve Antrenör Eğitimcisi Osman Üstünel'i de ziyaret etti. Profesyonel Antrenör adayları ile futbol üzerine sohbet eden İbrahim Ertürk, “Samsunun en üst düzey Antrenör eğitimcisi Samsunun gururu Osman Üstünel’e, kursa katılan ve Expres Spor programı konuklarından Samsnu’lu antrenör Ufuk Yetim hocamıza ve Ahmed Gökmen Yılmaz teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir