Exprespor’da Sezon Finali

Exprespor’da Sezon Finali
Her hafta Salı günü Haber Expres Tv ekranlarında yayınlanan moderatörlüğünü İbrahim Ertürk’ün, yorumcu Erdem Sadik Gadiş’in katıldığı Expresspor programı, sezon finali yaptı.

Her hafta Salı günü Haber Expres Tv ekranlarında yayınlanan moderatörlüğünü İbrahim Ertürk’ün, yorumcu Erdem Sadik Gadiş’in katıldığı Exprespor programı, 2023-2024 sezonuna ilişkin son değerlendirmelerde bulunarak sezon finali yaptı. Sezon boyunca alınan galibiyetler ve mağlubiyetler, takım kadrosu ve maç analizi, süper lig takımlarına dair tüm gelişmelerin programın son bölümünde Galatasaray’ın şampiyonlu ve gelecek sezon Samsunspor’un kadrosu ve teknik direktör konusu konuşulurken moderatör İbrahim Ertürk, İsrail’in saldırılarına tepki gösterdi.

Refah’a saldırılarda bulunan ve binlerce insanın ölmesine sessiz kalmama çağrısında bulunan Moderatör İbrahim Ertürk, “Dünyanın gözüne parmak sokarcasına bilinir bilinmez ne kadar katliam türü varsa katil ve terörist İsrail devleti, güç alarak medeni dediğimiz Avrupalı siyasilerin de desteği ile katliam ve soykırıma devam ederken, bizim spordan, şakadan ve eğlenceden önce üstümüze düşen, bu acıları size anlatmamız kaçınılmaz olmuştur. Yarın sıranın Anadolu’ya gelmeyeceğini sanan, kardeşlerine ve çocuklarına sahip çıkmayan bizler de yok Arap yok acem katlediliyor havasındayız ama insanlıktan nasibini almamış durumdayız. Var mı bildiğiniz bir merhem? Yanan, yaralanan kalbimize sürsek.” İfadelerini kullandı.

Ertürk’ün duygu dolu Gazze konuşması sonrası, yayında Samsunpor ve Çarşambaspor genel durumları ve istatistikleri hakkında detaylı analizler gerçekleştirildi. Analizler ve yorumlar sonrası program son buldu.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor