Fenerbahçe bizi yenemezse taşlar yerinden oynar

Fenerbahçe bizi yenemezse taşlar yerinden oynar
Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarıyla gündem olan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, kazanamazlarsa Fenerbahçe'de taşların yerinden oynayacağını iddia etti.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Fenerbahçe maçı öncesi HT Spor'da açıklamalarda bulundu. 9. haftada sarı lacivertliler ile oynayacakları maç hakkında açıklamalarına devam eden Yıldırım, "Pazar günü bir maç oynanacak. Şehirde inanılmaz bir heyecan var. Biletler satıldı, bitti. Dolu tribünlere oynayacağız. Seyircilerin hepsi Samsun'dan gelmiyor, tüm illerden geliyor insanlar hem Samsunspor'u izlemek hem de Fenerbahçe için geliyor. Şehir için Fenerbahçe'nin gelmesi bir ayrıcalık, bizim için de fırsat. Anadolu şehrine dünya yıldızları gelecek" dedi.

Taraftarı şehir merkezinden stadyuma kortej yapacaklarını söyleyen Yüksel Yıldırım, "Samsunspor taraftarları kendi içinde kortej yapacakmış. Şehrin merkezinden kulüp binasına yürümek istiyorlarmış. Bunu kim engelleyebilir? İki hafta önce Kadıköy'de Fenerbahçeliler de Ali Koç'u istifaya davet etmek için kortej yaptı" ifadelerini kullandı.

Kaynak:SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor