Ramazan ayı ile birlikte fırınlarda ki yoğunluk devam ediyor. İftar sofralarının vazgeçilmezi olan pideleri hazırlamak için aralıksız mesai harcayan Çarşamba’daki fırıncılar, vatandaşların siparişlerini yetiştirmeye çalışıyor. İftar saatine kadar sıcak pide çıkarmaya devam eden fırınların önünde pide almak için sıraya giren vatandaşlar yoğunluk oluşturdu. Fırıncılar ise vatandaşların siparişlerini yetiştirmeye çalışıyor.
İş yeri sahibi ve pide ustası Muhammer Cirit, pideleri Çarşambalı vatandaşlar ile buluşturmak için daha çok çalıştıklarını ve ramazan ayının yoğun geçtiğini söyledi. Kaliteli un kullanımının önemine vurgu yapan pide ustası Cirit; “Pidelerimizin yapımında gıda boyaları gibi katkı maddeleri kullanmıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyetini için elimizden gelen gayreti de gösteriyoruz. Ekşi mayalı hamuru birkaç saat dinlendikten sonra pideleri hazırlıyoruz. Yumurtalı, yumurtasız ve susamlı olarak vatandaşın tercihine göre siparişlerimizi hazırlıyoruz. Ramazan ayı olması dolayısıyla yoğunluk oluyor. Günlük 500-600 civarında pide yapıyoruz” diyerek konuştu
Kaynak:İsmail Temiz
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.