İlçedeki 13 ekmek fırınını denetleyen ekipler, gramaj, un depoları, hamur imalathaneleri ve ekmek yapımında kullanılan malzemelerin temiz olup olmadığını kontrol edip, bulundurulması gereken açılış ruhsatı, hijyen belgesi gibi diğer evrakları inceledi.
Denetimlerde iş yeri sahipleri ekiplerce, genel hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, gıda üretimi yapan iş yerlerinde rutin denetimlerin devam edeceğini bildirdi. Vatandaşların sağlığı ve ödedikleri paranın karşılığını almaları konusunda denetimlerde bulunduklarını belirten Özdemir, "Yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık. Tüm fırıncı arkadaşlarımıza gerek gramajda, gerekse temizlik konusunda göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum." dedi. AA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.