HEDEF AKADEMİ'DE ERKEN KAYIT BAŞLADI!

HEDEF AKADEMİ'DE ERKEN KAYIT BAŞLADI!
Çarşamba Hedef Akademi, yeni eğitim döneminde başarılı öğrencilere kapılarını açıyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği akademide, erken kayıt avantajları ile eğitim fırsatları sunuluyor.

'SINIRLI KONTENJAN'
Hedef Akademi yetkilileri, öğrencilere yönelik sundukları geniş yelpazedeki eğitim programları hakkında da bilgilendirmelerde bulunurken, kaliteli eğitim kadrosu ve modern eğitim anlayışıyla, öğrencilere en iyi eğitim imkanlarını sunarak geleceğe hazırlamayı hedefliyor. Akademi yetkilileri, erken kayıt dönemin de kontenjanların hızla dolduğunu belirterek, velilere ve öğrencilere bir an önce kayıt yaptırmaları çağrısında bulundu.111111.jpg“ERKEN KAYIT İÇİN OFİSTEN BİLGİ ALINMALI”
Çarşamba Hedef Akademi, yeni eğitim döneminde başarılı öğrencilere erken kayıt döneminden yararlanmak isteyen ailelerin, kontenjan dolmadan başvurularını tamamlamaları önem açıklarken, kayıt işlemleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için Çarşamba Hedef Akademi ofisinden veya iletişim kanalları üzerinden bilgi edinebilecekleri de belirtildi.11111111.jpg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim