Yavru: “İyi Başlayıp, İyi Bitirmek istiyoruz”

Yavru: “İyi Başlayıp, İyi Bitirmek istiyoruz”
2024-2025 sezonunun açılması ile birlikte Yılport Samsunspor ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenman öncesi açıklama yapan Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru, Beşiktaş maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Antrenman öncesi açıklama yapan Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru, Beşiktaş maçına dair değerlendirmelerde bulundu. Kaptan, "Her maçın kendine göre zorlukları vardır. Bu maç da zor ama biz üstesinden geleceğiz," dedi.

"Sezona Güzel Başlayacağız"

Sezona güzel başlayacaklarını söyleyen Kaptan Zeki Yavru, "Artık hazırlıkları tamamladık, maç haftasına girdik ve en iyi şekilde Beşiktaş maçına hazırlanacağız. İnşallah bizim adımıza güzel bir başlangıç olur. Hep birlikte güzel bir standart yakalayacağımıza eminim," diye ifade etti.

"Bu Maç Zor Olacak"

Beşiktaş maçı hakkında konuşan Zeki Yavru, "Biz kendi müsabakamıza bakacağız. Sonuçta kiminle oynarsak oynayalım, başlangıçlar zordur. Büyük takım olunca daha da zor tabii ki ama iyi bir başlangıç yapmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah güzel bir atmosfer olacaktır. Puan veya puanlarla bizim için önemli moral ve motivasyon açısından, hepimizin bildiği gibi, geçen sene kötü başlamıştık; sonrasında toparladık. İnşallah bu sene hedefimiz iyi başlayıp iyi bitirmek olacaktır. Bunun için mücadele vermeye devam ediyoruz. Rakibin kim olduğunun bir önemi yok. Her maçın kendi çapında zorlukları var. Bu maç da zor olacaktır ama biz üstesinden geleceğimize inanıyorum," ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

bunlar-1.jpg

bunlar-2.jpg

bunlar-3.jpg

aw261163-03.jpg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir