insanlara yakışmayan görüntüler Kaydedildi

insanlara yakışmayan görüntüler Kaydedildi
Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde sahil kenarında bulunan tuvaletlerde yaşanan hijyen krizi, adeta sabırları taşırdı.

Samsun 19 Mayıs ilçesinde Halkın şikayetlerine rağmen yıllardır çözülemeyen bu sorun, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nun yönetimine yönelik sert eleştirileri beraberinde getirdi. Dört dönemdir belediye başkanlığı koltuğunda oturan Topaloğlu’nun ilgisizliği nedeniyle, tuvaletlerde hijyen koşulları adeta sıfır noktasında.

whatsapp-image-2024-10-05-at-17-30-16.jpeg

whatsapp-image-2024-10-05-at-17-30-17-1.jpeg

Sabunluk Bile Yok, Pet Şişelerde Sabun Kullanılıyor!
Vatandaşların iddialarına göre, sahil kenarındaki tuvaletlerde hijyen standartları tamamen yok sayılmış durumda. Sabunluk bulunmayan tuvaletlerde, içine sabun doldurulmuş pet şişeler kullanılıyor. Bu sağlıksız yöntem, halkın tepkisini daha da artırmış durumda. "Hijyen böyle mi sağlanır?" diyerek durumu eleştiren vatandaşlar, yıllardır süregelen bu sorunun çözülmemesini "skandal" olarak nitelendiriyor.
"Dört Dönemdir Başkan, Sorunlar Aynı!"
Osman Topaloğlu’nun dört dönemdir başkanlık yapmasına rağmen, bu basit ve temel bir hizmeti bile sağlayamaması, halkın öfkesini büyütüyor. “Belediye Başkanı olarak göreviniz, bu halkın sağlığını ve güvenliğini korumak. Ama siz, en temel ihtiyaçları bile karşılamıyorsunuz” diyen vatandaşlar, Topaloğlu’nun ilgisizliği ve sorumsuzluğu karşısında şaşkın.

whatsapp-image-2024-10-05-at-17-30-17.jpeg

whatsapp-image-2024-10-05-at-17-30-18-1.jpeg

"19 Mayıs İlçesi Bu İlgisizliği Hak Etmiyor"
Vatandaşlar, sahil kenarında keyifli vakit geçirmek isteyenlerin en temel ihtiyaçlarından biri olan tuvaletlerin bu kadar kötü durumda olmasının başkanın yönetim zafiyeti olduğunu söylüyor. "Her dönem yeniden seçiliyor, ama halk için bir çözüm ürettiği yok. Biz böyle mi hizmet bekliyorduk?" sözleriyle tepkilerini dile getiriyorlar.

whatsapp-image-2024-10-05-at-17-30-18.jpeg

Vatandaşlardan Yusuf Ziya Yılmaz'a tepki
Ayrıca vatandaşlar 4. Dönem olarak tekrar aday gösterilip ve seçilen Başkan Osman Topaloğlu için "Bu tuvaletlerin sorumlusu aynı zamanda tekrar Osman Başkanı aday gösteren Yusuf Ziya Yılmazdır ona da yazıklar olsun Yusuf Ziya Yılmaz bey Genel seçimlerde nasıl gelip benden oy isteyecek ayıptı günahtır. Eğer Yusuf Ziya Yılmaz bu olaya müdahale etmezse genel seçimlerde ona oy moy yok" diye tepkilerini dile getirdiler.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel