"İNTİHAR VAKALARINA BİR YENİSİ EKLENDİ"

"İNTİHAR VAKALARINA BİR YENİSİ EKLENDİ"
Saadet Partisi Milletvekili Mehmet Atmaca, gençlerde artan intihar vakalarına dikkat çekerek hükümeti harekete geçmeye çağırdı.

Samsun’un Atakum ilçesindeki Cemal Safi KYK Erkek Öğrenci Yurdu'nda üniversite öğrencisi Doğuş Can Kavak, henüz bilinmeyen bir sebeple kaldığı yurdun 5. katından atlayarak hayatına son verdi. Bu üzücü olay sonrası Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, "Gençlerimizin içinde bulunduğu çaresizliğe her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor." Diyerek sosyal medyada hesabında paylaşımda bulundu.

whatsapp-image-2024-10-03-at-18-57-49.jpeg

"UMUTSUZLUĞU AÇIKÇA GÖSTERİYOR"

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, olayla ilgili yaptığı açıklamada, gençlerin içinde bulunduğu çaresizlik ve umutsuzluğun derinleştiğine dikkat çekti. Atmaca, "Gençlerimizin içinde bulunduğu çaresizliğe her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Samsun’da, PDR bölümünden yeni mezun olan Doğuş Can Kavaklı, KYK yurdundan atlayarak yaşamına son verdi. Bu acı haber, son dönemde yurtlarda artan intihar vakalarına bir yenisini ekledi. Ne yazık ki yalnız değil; Karabük’te Berkay Yıldırım, Antalya'da bir dizi öğrenci ve daha niceleri benzer acı sonlar yaşadı. Her bir kaybımız gençlerimizin içinde bulunduğu umutsuzluğu gözler önüne seriyor. Artık bu trajedilere sessiz kalmayın. İktidarı, gençlerimizin yaşadığı ağır sorunlara ve çıkmazlara karşı harekete geçmeye çağırıyorum. Gençlerimizi kaybetmeye tahammülümüz yok!" dedi.

Atmaca, hükümeti bu tür olaylara karşı acil tedbirler almaya çağırırken, gençlerin bu çaresizlik içerisinde kaybolmasına sessiz kalınamayacağını vurguladı.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir