İyi Parti’de Nöbet Değişimi! Kahramanoğlu İlçe Başkanı

İyi Parti’de Nöbet Değişimi! Kahramanoğlu İlçe Başkanı
İyi Parti Salıpazarı İlçe Başkanlığı görevine İsmail Kahramanoğlu getirildi.

Salıpazarı’nda kurucu ilçe başkanı Şakir Şahin’in istifası ile boşalan ilçe başkanlığı görevine 31 Mahalli İdareler Seçimlerinde İyi Parti’den Belediye Başkan adayı olan İsmail Kahramanoğlu getirildi.
Parti binasında yapılan devir teslim ile görevine başlayan Kahramanoğlu, “Salıpazarı halkımızın yanında, sorunlarına ortak, gönüllerine dost bir ilçe başkanı olarak hizmet etmek istiyorum” dedi.
Yeni İlçe Başkanı İsmail Kahramanoğlu burada yaptığı açıklamada; “Biliyorsunuz ki 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde İyi Parti’den Belediye Başkan adayı oldum. Amacımız tecrübeli olduğumuz yerel hizmetler konusunda Salıpazarı’mıza en yüksek seviyede hizmet etmekti. Seçimler sonrasında İyi Parti Genel Merkezimizce yapılan kongre neticesinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener yeniden aday olmamış ve Sayın Müsavat Dervişoğlu seçimleri kazanarak yeni genel başkanımız olmuştur. Başta ilçe başkanımız Şakir Şahin’in istifa ederek bizleri ilçe başkanlığına referans göstermesi, İl Başkanımız Hasan Aksoy ile il teşkilatımızın da yanımızda durarak gösterdiği teveccüh ilie Samsun Milletvekilimiz Erhan Usta, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ve Genel Başkan Yardımcımız İmren Nilay Tüfekçi’in şahsıma gösterdiği destekleri, Genel Başkanımızın da uygun görerek yeni kurucu ilçe başkanı olarak atandım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra hedefimiz Salıpazarı’mızı siyaset üstü tutmak suretiyle yerel hizmet bakımından hak ettiği en yüksek mertebeye gelmesini sağlamak olacaktır. Bunun için halkımız ile birlikte ilçemiz adına yapılanları takip etmek, doğru yapılanların yanında, yanlışların ise daima karşısında olacağız. Yapıcı bir muhalefet anlayışı ile halkımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.iyi.jpg
İyi Parti Salıpazarı eski ilçe başkanı Şakir Şahin’de “2017 yılından buya yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevini bugün itibariyle değerli kardeşim İsmail Kahramanoğlu’na devrediyorum. Salıpazarı’nda saygı ve hoşgörü kuralları içeresinde siyaset yaptık. Seçim ve miting meydanlarına kimsenin özel yaşamına müdahale etmedik. Türk, Kürt, Çerkez, Suni ve Alevi ayrımı yapmadık. Biz kendimizi ve yapacaklarımızı anlattık. İlçemizde bulunan diğer siyasi parti ilçe başkanları ile dostane ilişkiler içeresinde bulunduk. Son yapılan yerel seçimlerde halkımızın teveccühü ile belediye başkanı olarak seçilen Refaettin Karaca başkanıma da başarılar diliyorum. Rabbim yolunu açık etsin. Uzun süredir siyasetin içindeyim. Biraz yorgunluk biraz da sağlık nedenlerimden olayı İyi Parti İlçe Başkanlığı görevimden istifa ettim. Bugün ise bu görevi ehline teslim etmekten onur duyuyorum. Salıpazarı’mızın öz evladı, belediye ve kamu tecrübesi olan İsmail Kahramanoğlu’nun bu görevi layıkıyla yapacağından hiç şüphem yoktur. Sekiz yıldır yürüttüğüm ilçe başkanlığım boyunca daima yanımda olan başta ilçe yönetim kurulu üyelerime, il başkanıma, milletvekillerimize ve genel başkanımıza şükranlarımı iletiyorum. Hakkım varsa benden yana helal olsun, sizlerden de helallik istiyorum” dedi.

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset