Kadınların tercihi ‘Bohem’

Samsun’un Çarşamba ilçesinde mobilya esnafı Hasan Eskin, 2024 yılında evlenen gelinlerin mobilya tercihini ‘Bohem’ modelden yana kullandıklarını belirtti.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde mobilya esnafı Hasan Eskin, 2024 yılında evlenen gelinlerin mobilya tercihini ‘Bohem’ modelden yana kullandıklarını belirtirken geçen sene ki düğün sezonunu değerlendirdi ve bu seneki sezondan beklentilerini açıkladı.

1-001.jpg

Geçen seneki düğün sezonunu değerlendiren esnaf Hasan Eskin, “Geçen sene çok hareketliydi. Bu seneyle karşılaştırdığımızda çok fark var. Bu sezon yavaş yavaş başladı sayılır ama geçen seneki kadar hareketli geçeceğini düşünmüyorum.” İfadelerini kullandı.

1-002.jpg

“Trendde hangi model varsa o takımı almaya özen gösteriyor”
Gelinler mobilya tercihi yaparken, düğün paketi seçerek modelden önce bütçeye göre hareket ettiklerini belirten esnaf Eskin, “İster düğün paketi alır ister ayrı alırlar ama daha çok düğün paketi tercih ediliyor. Paketin fiyat aralığı ise 90 bin – 200 bin lira arasında değişiyor. Ekonomi kriz yaşadığımız bir süreçte olduğumuz için gelinler tercih yaparken bütçeye göre hareket edip trendde hangi model varsa o takımı almaya özen gösteriyor.” Şeklinde konuştu.

1-003.jpg

“Sosyal medyalarda çokça yaygın olan ‘Bohem’ model”
Geçtiğimiz senelerde ‘Chester’ model koltuk takımı revaçtayken bu sene yerini ‘Bohem’ modele bıraktığını belirten Eskin, “Sosyal medyalarda çokça yaygın olan ‘Bohem’ model tercih ediliyor. Önceki senelerde ‘Chester’ model tercih edilirdi. Daha düz, sade ve şık modeller tercih ediliyor. Renk olarak ise ceviz tonu daha ağır basıyor. Gelinler tercihini ceviz renginden yana kullanıyor. Hem kullanış açısından hem de popüler kültür olarak ağır basıyor. Cevizin sıcak bir hissiyatı var ve hiçbir zaman modası geçemeyen bir model.” Diye konuştu.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel