KAŞIKLA YAPILAN ‘KASLI’ KARDAN ADAMA BÜYÜK İLGİ

KAŞIKLA YAPILAN  ‘KASLI’ KARDAN ADAMA BÜYÜK İLGİ
Çarşamba ilçesinde, özel bir spor salonunun çalışanları tarafından yoğun kar yağışı sonrası yapılan kaslı kardan adam vatandaşlarca büyük ilgi gördü.

Samsun’un Çarşamba ilçesi Orta Mahalle, Dr. Ata Giritli Caddesi üzerindeki özel bir spor salonu, Sibirya kökenli Altay adlı kar yağışını eğlenceli ve estetik bir şekilde değerlendirdi. Caddedeki Spor salonun önünde iki antrenör ve bir salon sahibinin ince dokunuşları ile yapımı yaklaşık dört saat süren "kaslı kardan adam" yemek kaşığı yardımıyla uzun uğraşlar sonucu tamamlandı.

Yapımı tamamlanan kaslı kardan adam hakkında bilgi veren spor salonu yetkilileri, "Dört saatte, iki antrenör ve bir salon sahibi tarafından kaşıkla oyularak yapıldı. Çok sayıda ziyaretçisi oldu, belki de 1000 kişi onunla fotoğraf çektirdi." ifadelerini kullanarak, kaslı kardan adamın Çarşamba’da büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Kaynak:ZAFER CAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir