Kaymakam Sağlam'dan Gaziler Günü Mesajı

Kaymakam Sağlam'dan Gaziler Günü Mesajı
Çarşamba Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Çarşamba Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, mesajında gazilerin Türk milletinin birliğinin ve bağımsızlığının simgesi olduğunu vurgulayarak, şehit ve gazilerin ülkenin geleceği için gösterdiği fedakârlıklara dikkat çekti.

Kaymakam Sağlam mesajında şu ifadelere yer verdi: "19 Eylül 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e verilen ‘Gazi’ unvanının yıl dönümünde, Gaziler Günü’nü büyük bir onur ve minnetle kutluyoruz. Bu toprakların vatan olmasını sağlayan kahraman gazilerimizin cesareti ve fedakârlığı, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en önemli unsurlarıdır.

Vatan topraklarını koruma uğruna canlarını ortaya koyan şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletimizin gönlünde daima en yüksek mertebeye sahiptir. Onların gösterdiği üstün cesaret ve feragat, bizler için bir gurur kaynağıdır. Bayrağımızı ilelebet dalgalandırmak ve bağımsızlığımızı korumak için verilen bu mücadele, tarihe altın harflerle yazılmıştır.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum."

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel