KAYMAKAMLIK KONUTUNA BELEDİYE EL UZATTI

KAYMAKAMLIK KONUTUNA BELEDİYE EL UZATTI
Samsun’un Çarşamba İlçesi Çay Mahallesi mevkii Adapark bölgesinde başlatılan Kaymakamlık Konut inşaatında sona geliniyor. Konut çevre düzenlemesi için Çarşamba Belediye başkanlığı son rötuşlar yapılıyor.

Samsun’un Çarşamba İlçesi Çay Mahallesi mevkii Adapark bölgesinde başlatılan yeni Kaymakamlık Konut inşaatında sona yaklaşılıyor. Edinilen bilgilere göre; Konut inşaatında bina iç ve dış tefrişatı tamamlanırken binanın yapımını üstlenen bakanlıkların konut binası çevre düzenlemesini yapamayacaklarını bildirdikleri için bir süredir yarım kalan binaya Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar elini uzattı.

Adapark mevkiinde yapılan yeni Kaymakamlık konut binası etrafına Çarşamba Belediye başkanı Hüseyin Dündar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile zemin ve yapılacakların proje ve araştırmasını yaptıktan sonra ilk önce çevre duvarlarının yanı sıra bir güvenlik kulübesi gibi gerekli çalışmaların yapımını gerçekleştirileceği öğrenildi. Zemin düzenlemesi ve ön cephe duvar ile diğer çalışmaları da en kısa sürede yapımını tamamlayarak İlçeye yeni atanan İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam’ın yeni konutuna taşınarak göreve devam etmesini sağlayacakları öğrenildi.

img-1734.jpg

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel