"Kendi evimizde turu geçmek istiyoruz"

"Kendi evimizde turu geçmek istiyoruz"
Pınar Karşıyaka'nın hedefi play-off'ta yarı finale yükselmek

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final üçüncü maçında yarın Galatasaray Ekmas'ı konuk edecek Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, yaptığı açıklamada, tüm oyuncularına teşekkür ederek, takımıyla gurur duyduğunu söyledi.

"Buna rağmen yine pes etmedik"
İstanbul'da rakiplerini 90-87 mağlup ettikleri maçta 11-12 bin taraftarın karşısında mücadele ettiklerini belirten Sarıca, "Kimse deplasmanda kazanabileceğimize inanmıyordu. Çok ağır bir atmosfer vardı ama müthiş bir maç oynadık. 10 sayı geriye düştük ama buna rağmen yine pes etmedik ve sonunda çok büyük oynayarak kazanmayı becerdik." ifadelerini kullandı. Sarıca, ilk maçta Vitto Brown'un dün de Jaylon Brown'ın sakatlandığını hatırlatarak, "Maça çok iyi başlayan Jaylon kasık sakatlığı yaşadı, devam edemeyeceğini söyledi. Biz de oynatamadık. Ancak Ergi'den, özellikle Mert Celep'ten çok büyük katkı aldık. Vitto sakat sakat oynadı, fedakarlık yaptı, oynamayabilirdi, çünkü çok ağrısı vardı." diye konuştu.

"Jaylon'ın sakatlığı iyi gözükmüyor"
Seriyi İzmir'e taşıdıklarını kaydeden Sarıca, "Bir maç daha oynamamız lazım ve yorgunluklar, sakatlılar üst üste geliyor. Hazır olmalıyız. Jaylon'ın sakatlığı iyi gözükmüyor, ne olacağına bakacağız. Taraftarımızın önünde elimizden geleni yapacağız. İzmir'de, kendi evimizde turu geçmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor