KILIÇ VE DEMİR’DEN BAŞKAN DÜNDAR’A ZİYARET

KILIÇ VE DEMİR’DEN BAŞKAN DÜNDAR’A ZİYARET
Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Samsun Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı Mustafa Demir, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç ve Samsun Büyükşehir Belediyesi önceki dönem Başkanı Mustafa Demir, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret etti. Ziyarette, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, İl Başkanı İbrahim Yaşar, Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan, Belediye Meclis Üyeleri, il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

suat-kilic-2.jpg

mustafa-demir-1.jpg

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretlerde Kılıç ve Demir, Başkan Dündar’a görevinde başarılar diledi. Ziyarette, Çarşamba ilçesi için yapılması planlanan projeler konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette konuşan YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, “Çarşamba, potansiyeli yüksek bir ilçemiz. Belediye Başkanı olarak Hüseyin Dündar’ın bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendireceğine ve ilçeyi daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

suat-kilic-3.jpg

Başkan Dündar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çarşamba’yı daha güzel yerlere taşımak adına gece gündüz çalışacaklarını vurguladı. Dündar, ziyaret için Kılıç ve Demir’e teşekkür etti. Ziyaretler fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir