Kılınç başvurusunu yaptı

Kılınç başvurusunu yaptı
Samsun Sağlık İl Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı görevinden istifa eden Uzman Dr. Mehmet Kılınç AK Parti Samsun Milletvekilliği için aday adaylık başvurusunu yaptı

Bürokrasiden istifa ederek siyasete adım atan Uzm. Dr. Mehmet Kılınç AK Parti İl Binasında aday adaylık başvurusunun ardından basın açıklaması yaptı. Kılınç açıklamasında,

“Uzman hekim olarak 30 yıldır Samsun’da görev yapmaktayım. Samsun ve Bafra’da 17 yıldır hastane ve sağlık yöneticisi olarak görev yaptım. Aynı zamanda İşletme Fakültesi lisans ve Sağlık işletmeleri mezunuyum. Mesleğime ek olarak Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı Karadeniz Bölge  Koordinatörlüğü, Bafre SSK ve Devlet Hastanelerinde Başhekimlik, Başhekim Yardımcılığı son olarak da Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı olarak görev yaptım. Bu görevlerimi yaparken birlikte katılımcı yönetim anlayışı ve ekip ruhu ile devletimizin imkanlarını en verimli bir şekilde kullanarak hizmet sunmaya çalıştım. Ben değil birlikte yönetim anlayışını hep benimsedim. Stratejik bir yönetim uygulamaya çalıştım. Devlet bürokrasisini ve devlet-millet-siyaset üçgeninde işbirliği içerisinde hizmet etmesini bilen yöneticiyim.

Neden Siyaset? sorusunu soranlara ise, siyaset sonuç alma sanatı olarak tanımlanır. İnsanı, tecrübeyi birikimi, teknolojiyi ve zamanı kullanarak hizmet etme sanatıdır. Bürokrasi gibi siyaseti de vatana millete aracı olarak görüyorum. Neden aday adayı olduğumu soranlara ise AK Parti ile düşünce ve fikir birlikteliği içinde olmam. Bir dünya lideri olan sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti’nin icraatlarını beğenmem, bugüne kadar bürokratik ve yöneticilik tecrübemle AK Parti’ye katkı sağlayacağıma inandığım için aday adayı oldum.

Aday adayı, aday olmak değil, Atatük’ün şehri, Karadeniz’in incisi Samsun’a hizmet etmek, iz bırakmak, bir eser ortaya koymak çok daha önemlidir. Tarım-Ticaret-Turizm (3T) ve Sanayi- Sağlık-Spor (3S) şehri olan Samsun’a katkı sağlamak önemlidir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset