KYK'da Öğrencilere Moral Aşılandı

KYK'da Öğrencilere Moral Aşılandı
Gençlik Spor ilçe Müdürlüğüne Bağlı Çarşamba Erkek öğrenci Yurdunda Üniversite Öğrencilerine Final Sınavları Öncesi Moral Amaçlı Bağlama ve Org eşliğinde Eğlence dolu Etkinlik düzenlendi.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne Bağlı Çarşamba Erkek Öğrenci Yurdu'nda Gençlik Spor İlçe Müdürü Turgay Ekşi öncülüğünde ve KYK Erkek öğrenci yurt Müdürü Oktay Gelmez üniversite öğrencilerine final sınavları öncesi moral maksatlı yöresel oyunlar etkinliği düzenlendi. Bağlama ve org eşliğinde akşam saatlerinde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler ülkemizin yöresel halk oyunları arasında olan halay, Karadeniz horonu, Ankara ve Roman havası ile stres atarak eğlence dolu dakikalar geçirdi. Etkinlik boyunca ter döken öğrencilerin sınav haftasına pozitif başlaması bekleniyor.

whatsapp-image-2024-06-04-at-12-41-55-1.jpeg

whatsapp-image-2024-06-04-at-12-41-55-2.jpeg

whatsapp-image-2024-06-04-at-12-41-57.jpeg

“Çarşambayı sevdirmeye çalışıyoruz”

Bu tip etkinliklerin devamı geleceğini söyleyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turgay Ekşi “Öğrencilerin morallerini motivasyonlarını yükseltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bugünde burada sınav haftası öncesi güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz başka şehirlerden geliyor onları burada yalnız bırakmamamız lazım ailelerinden uzaklar bu tür etkinlikler ile öğrencilerimizi motive ediyoruz. Çünkü Üniversiteler sadece eğitim yeri değildir aynı zamanda sosyalleşme yeridir. Bizde öğrencilerimize Çarşamba’da sosyalleştirmeye çalışıyoruz. Çarşamba’yı sevdirmeye çalışıyoruz. Bu tip etkinliklerin devamı kesinlikle olacaktır.” Şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-06-04-at-12-41-54-1.jpeg

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel