Mahmut Arıkan Samsun'da

Mahmut Arıkan Samsun'da
Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan Samsun’da partililerle bir araya geldi.

Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan’da katıldı. Düzenlenen programda konuşan Arıkan, Türkiye'de değişmeyen tek şeyin maaşlar olduğunu belirterek iktidar partisini eleştirdi.

2-006.jpg

2-007.jpg

"Değişmeyen tek şey maaşlar"
16 ay önceki durumla bugünü kıyaslayan Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan, "Biz bundan sonra eleştirilerin yanında ne yapacağımızı da kamuoyuyla paylaşmaya özen göstereceğiz. 28 Mayıs 2023 tarihinde ekonomiyle ilgili bir konuşma yapılıyor. Konuşmada enflasyonu düşürmek, fiyat artışlarından kaynaklanan sıkıntıları gidermek ve refah kayıplarını telafi etmek, önümüzdeki günlerin en acil konu başlığı olarak ifade ediliyor. Faiz yüzde 8,5’e indi, daha da inecek, göreceksiniz enflasyon da faiz gibi inecek. Bizim için bunlar zor şeyler değil. Peki bu cümleleri kim söyledi? Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanı. Aradan 16 ay geçti. 16 ay önce Türkiye'de benzin 19 küsur liraydı, bugün 43-44 liraya kadar çıkmış vaziyette. 16 ay önce dolar 18,5 liraydı, bugün 34 liraya kadar çıktı. Peki ne değişmedi? Sadece alınan maaşlar değişmedi." dedi.

2-002.jpg

2-003.jpg

2-004.jpg

"Saadet Partisi milletvekilleri olarak çalışıyoruz"
Saadet Partisi milletvekilleri olarak gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan, "Türkiye Büyük Millet Meclisinde Saadet Partisi milletvekillerinin sesleri kısıldı. Mehmet Kahraman ağabeyimiz ve biz diğer arkadaşlar defalarca söz aldık. Bir keresinde iktidar partisi sıralarına dönüp, 'Arkadaşlar, bir ay demiyorum, bir hafta emekli maaşıyla geçinebiliyorsanız, bu insanlara bu maaşı reva görün.' dediğimizde, arkalarına yaslanmış, ayak ayak üstüne atmış dalga geçer vaziyette bizi dinlediler. 12 bin 500 TL maaşı büyük bir jestmiş gibi gösteriyorlar." ifadelerini kullandı.

2-005.jpg

2.jpg

2-001.jpg

Kaynak:ZAFERCAN KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset