Metruk binalar yıkılıyor

Metruk binalar yıkılıyor
Samsun'un İlkadım Belediyesi şehir merkezinde çirkin görüntülere yol açan, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk yapıların yıkım işlemlerini sürdürüyor.

Samsun'un İlkadım Belediyesi şehir merkezinde çirkin görüntülere yol açan, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk yapıların yıkım işlemlerini sürdürüyor. Ekipler, son olarak 19 Mayıs Mahallesi’nde yer alan 3 katlı metruk bir binanın yıkımını gerçekleştirdi.
İlkadım Belediyesi Yıkım Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki atıl vaziyette ve kent estetiğini bozan, kullanım ömrünü tamamlayarak tehlike oluşturan binaların yıkım işlemlerini sürdürüyor. Ekipler tarafından tespiti yapılan ve yasal işlemlerinin tamamlanan metruk binalar, güvenli ve emniyetli bir şekilde yıkılıyor. Son olarak 19 Mayıs Mahallesi Ağabali Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı metruk bir binanın yıkımı gerçekleştirildi. Yıkım sırasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması adına gerekli tüm tedbirleri alan ekipler, yıkım alanında ortaya çıkan molozlar, kamyonlara yüklendi.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel