Milli sporcu, eşiyle Paris 2024'e hazırlanıyor

Milli sporcu, eşiyle Paris 2024'e hazırlanıyor
Masa tenisi milli sporcusu, antrenör eşiyle Paris 2024'e hazırlanıyor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan masa tenisi milli sporcusu Sibel Altınkaya, yarışmalara Adana'da antrenör eşi Ufuk Altınkaya ile hazırlanıyor.

Slovenya'da katıldığı WTT Star Contender Turnuvası'nda kazandığı puanlarla Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde eden Sibel Altınkaya, organizasyon için antrenör eşi Altınkaya ile antrenman yapıyor. Yeni Adana Stadyumu'nun Masa Tenisi Salonu'nda çalışmalarını sürdüren milli sporcu, ilk kez katılacağı olimpiyatlarda derece hedefliyor.

"Eşimle çalışmak gerçekten çok gurur verici"
Sibel, 2003'den bu yana masa tenisinde çok sayıda başarıya imza attığını söyledi. Elde ettiği başarılarda en büyük katkının eşine ait olduğunu anlatan Sibel, "Bu zamana kadar çeşitli dereceler elde ettim. Olimpiyat kotası aldığım için çok mutlu ve gururluyum. Eşimle çalışmak gerçekten çok gurur verici. Profesyonel olmak ayrı bir duygu. Evde tabii ki eşiz ama salonda her zaman antrenör ve sporcu olarak bakıyoruz birbirimize. Hedefimiz 2024 Paris Olimpiyatları'nda bayrağımı en iyi şekilde temsil etmek." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor