ÖZKAN GÜVEN TAZELEDİ

ÖZKAN GÜVEN TAZELEDİ
Çarşamba Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulun da mevcut Başkan Yusuf Özkan yeniden Başkan seçilerek güven tazeledi

Çarşamba Muhtarlar Derneği’nde gerçekleştirilen olağan genel kuruluna tek liste ile giren mevcut başkan Yusuf Özkan yeniden Başkan seçilerek güven tazeledi. Başkan Özkan’ın yönetim kurulunda, İsa Uyanık, Emin Akdemir, Caner Etem Akbaş, Resul Çağlar, Dursun Ali Ulutaş ve Ali Kasap yer aldı.

4.jpg

4-001.jpg

Dernek binasında gerçekleştirilen olağan genel kurulunda konuşan Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı ve Başkan Adayı Yusuf Özkan, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Samsun Temsilciliği görevinin kendilerine tebliğ edildiğini de vurgulayarak, Samsun’u Çarşamba mahalle muhtarlarının temsil edeceğini de sözlerine ekledi.

4-002.jpg

4-003.jpg

‘Bugüne kadar Muhtarlar Derneği olarak muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmak için mücadele ettik ve vatandaşlarımızın hizmeti en hızlı şekilde alması için çalıştık’ diyen Özkan; “Bu dönemde de aynı heyecanla ve hizmet bilinciyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımıza canı gönülden inanıyorum. Aramızda 62 yeni seçilen muhtarımız var. Ben yeni seçilen muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyor, görev yapmış olan muhtarlarımıza da yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Çarşamba Muhtarlar Derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Olağan Genel kurulumuzun Derneğimize, İlçemize ve Samsun’umuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek konuştu.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel