Salıpazarı Belediyespor Fatih Özen’le anlaştı

Salıpazarı Belediyespor Fatih Özen’le anlaştı
Samsun Süper Amatör Ligi 2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdüren Salıpazarı Belediyespor, teknik direktörlük görevi için Fatih Özen ile yeniden anlaşmaya vardı

Salıpazarı Belediyespor Kulüp Başkanı Yaşar Aslan, Fatih Özen ile uzun yıllardır başarılı bir işbirliği içinde olduklarını belirterek, "Fatih hocamız Salıpazarı'nı ve takımı yakından tanıyor. Kendisiyle yeniden çalışacak olmaktan dolayı mutluyuz. Bu sezon iddialıyız ve hedefimiz şampiyonluk" şeklinde konuştu.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Fatih Özen ise, "Salıpazarı benim için bir yuva gibi. Burada yeniden görev almak beni çok mutlu etti. Sezona en iyi şekilde hazırlanarak, Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hedefliyoruz. Bu süreçte bana güvenen Belediye Başkanımız Sayın Refaettin Karaca'ya ve Kulüp Başkanımız Sayın Yaşar Aslan'a teşekkür ederim" dedi.13212323.jpgSalıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca ise, Salıpazarı Belediye Sporun ilçenin tek futbol takımı olduğunu vurgulayarak, "Gençlerimizi bu takımda görmek en büyük arzumuz. Altyapıya verdiğimiz önem sayesinde önümüzdeki yıllarda A takımda kendi yetiştirdiğimiz oyuncuları görmek istiyoruz. Fatih hocamızın başarılı bir sezon geçireceğine inanıyoruz ve her zaman takımımızın yanında olacağız" dedi.

Salıpazarı Belediyespor, yeni sezonda şampiyonluk parolasıyla sahaya çıkmaya hazırlanırken, kulüp ve belediye yönetimi desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir