ŞAMPİYONLUK KUPASI ÇARŞAMBA’DA

ŞAMPİYONLUK KUPASI ÇARŞAMBA’DA
Samsunspor’un Şampiyonluk kupası Çarşamba’da ki, taraftarlar ile buluştu.

Spor toto 1. Ligde şampiyonluğunu ilan eden ve 11 yıl sonra süper lige çıkan Samsunspor kupası Çarşamba Belediyesi Meydanında Samsunspor taraftarları ile buluştu.Yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlikte Kırmızı- beyazlı taraftarlar ve protokol şampiyonluk kupası ile anı fotoğrafları çekildikten sonra etkinlik sona erdi.

Samsunspor futbolcularına teşekkür ediyoruz”

Çarşamba Taraftarlar derneği Başkanı Uğur Çapkın “Samsunsporumuzun şampiyonluk kupasını Çarşambaya getirdik. Samsunspor taraftarlar grupları olarak halkımıza teşekkür ediyoruz. Samsunspora her zaman sahip çıktılar. Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz her deplasmana bize otobüs tahsis etti onun da emekleri büyük ona da teşekkür ediyoruz. Samsunspor futbolcularına teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzde ki yıl lig de kalıcı olup bir sonra ki yıl Avrupa kupalarını katılacağız.” Şeklinde konuştu

Etkinliğe Çarşamba belediye Başkanı Halit Doğan, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali kemal Totuk,Samsunspor Başkan vekili ve icra kurulu üyesi Veysel Bilen, Genel Müdürü ve İcra kurulu üyesi Soner Soykan ve icra kurulu üyesi Suat Çakır katılım sağladı.

HABER: ÜNAL DALDAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir